Αποσύρθηκε η διαφήμιση με την Kendall Jenner που προκάλεσε σάλο (Video)

21:14 5/4/2017 - Πηγή: iPop

Αποσύρθηκε η διαφήμιση με την Kendall Jenner που προκάλεσε σάλο. Η Pepsi εξήγησε πως «δεν παρατήρησε την ομοιότητα».

Ούτε 24 ώρες από την κυκλοφορία της διαφήμισης στην οποία πρωταγωνιστεί η Kendall Jenner και δέχθηκε σκληρή κριτική, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως υπάρχει παραλληλισμός με τη φωτογραφία που έγινε viral στο internet από τη πορεία «Black Lives Matter», η Pepsi αποφάσισε να την αποσύρει.

Το story της διαφήμισης:

Το

βίντεο ξεκινάει με την Kendall να βρίσκεται στα μέσα μιας φωτογράφισης, όταν ξεκινάει μια πορεία έξω από το χώρο που βρίσκεται και αφού την φωνάζει ένας νεαρός, αποφασίζει να συμμετάσχει και αυτή.

Όταν η πορεία σταματάει μπροστά από ένα μπλόκο αστυνομικών, η Jenner παίρνει ένα κουτάκι Pepsi και το προσφέρει σε έναν αστυνομικό ως δείγμα ειρήνης. Ο αστυνομικός χαμογελάει και το πλήθος ζητοκραυγάζει.

«Η Pepsi προσπάθησε να παρουσιάσει ένα παγκόσμιο μήνυμα ενότητας, ειρήνης και κατανόησης. Προφανέστατα δεν καταλάβαμε τον παραλληλισμό και γι αυτό ζητάμε συγγνώμη. Δεν θέλαμε να επωφεληθούμε από ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Αποσύρουμε το περιεχόμενο και σταματάμε όλα όσα ήταν προγραμματισμένα στη συνέχεια. Επιπλέον ζητάμε συγγνώμη από την Kendall Jenner που ήρθε σ’ αυτή τη θέση» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Δες την διαφήμιση εδώ:

Διάβασε επίσης:

Αναστάτωση προκάλεσε η νέα διαφήμιση της Kendall Jenner (Video)

The post Αποσύρθηκε η διαφήμιση με την Kendall Jenner που προκάλεσε σάλο (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα