Αποκάλυψη: Αυτό είναι το κριτήριο επιλογής Υπουργών του Τσίπρα

14:48 31/8/2017 - Πηγή: iPop
Σε μια αποκάλυψη του κριτηρίου του για την επιλογή Υπουργών στην Κυβέρνηση προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Πέμπτης, αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό! Πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής ή απλά ξέφυγε στον κ. Τσίπρα και αποκάλυψε το μυστικό του;

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή, ο κ. Τσίπρας

επισκέφθηκε το πρωί το Impact Hub Athens, όπου συνομίλησε με νέους για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με μια κοπέλα, ο Πρωθυπουργός γνώρισε έναν νεαρό απ’ τη Βρετανία. Μετά από 7 χρόνια στο εξωτερικό, οι δυο τους του αποκάλυψαν ότι αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ο ενθουσιασμός του κ. Τσίπρα για την επιστροφή των νέων στην Ελλάδα ήταν τόσο μεγάλος, που του ξέφυγε (;) κι αποκάλυψε το μυστικό κριτήριο, με βάση το οποίο επιλέγει τους Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Ακολουθεί ο διάλογος με την κοπέλα:

Κοπέλα: «Ο Άλεξ είναι από την Αγγλία και μαθαίνει ελληνικά».Τσίπρας: «Α, είσαι Άγγλος δηλαδή», του είπε ο πρωθυπουργός.Άλεξ: «Ναι, τώρα μένω στην Αθήνα. Μου αρέσει η Ελλάδα».Τσίπρας: «Αν τα πας καλά στη εκμάθηση των ελληνικών μπορείς να γίνει και υπουργός Οικονομικών».

Και video ντοκουμέντο!

Αποκλειστικές πληροφορίες του iPop.gr απ’ το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως στην Κυβέρνηση επικρατεί τις τελευταίες ώρες σύγχυση, καθώς οι κυβερνώντες ανησυχούν μήπως διαρρεύσουν και τα άλλα μυστικά κριτήρια επιλογής των Υπουργών.

Ανώνυμη πηγή εξέφρασε την ανησυχία ότι ίσως η Αυγουστιάτικη πανσέληνος επηρέασε με χρονοκαθυστέρηση τον κ. Τσίπρα και του ξεφύγουν άθελά του κι άλλα απόρρητα μυστικά!

Φυσικά, το μεγαλύτερο άγχος όλων είναι η πιθανή διαρροή του επίσημου εγγράφου με την υπογραφή και τη σφραγίδα του Πρωθυπουργού ότι κανένα άτομο δεν δύναται να γίνει μέλος του υπουργικού Συμβουλίου εάν συνηθίζει στις βραδινές και λοιπές επίσημες εξόδους του να φοράει γραβάτα ή παπιγιόν.

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου και τους στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα να συγκαλούν έκτακτη σύσκεψη, όπου και θα τεθεί το ζήτημα, ενώ ο Πρωθυπουργός θα κληθεί πιθανότατα ν’ απολογηθεί για την πράξη του…

The post Αποκάλυψη: Αυτό είναι το κριτήριο επιλογής Υπουργών του Τσίπρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα