Αποφασίσατε να μείνετε για λίγο χώρια, θα λειτουργήσει;

00:14 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Αν και η σωστότερη ερώτηση εν προκειμένω, θα ήταν «μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει»; Γιατί, μια χαρά μπορεί να τα λες, να έχεις πείσει και τον εαυτό σου ότι έγινες και Σκανδιναβία και Αμερική και ό,τι άλλο θες, διάβασες και όλες τις σχετικές σε trial separations παραπομπές που βρήκες πρόχειρες, και πιστεύεις, ομού μετά του αγοριού σου, ότι ναι, και θα μείνετε χώρια, και μια χαρά θα λειτουργήσει όλο αυτό μεταξύ σας, δεν το συζητάμε καν.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις, σίγουρα. Από εκεί και πέρα, φυσικά,

θα διαπιστώσεις και στην πράξη, ότι το πράγμα για να λειτουργήσει, και να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που η ίδια θέλεις να τα οδηγήσει, χρειάζεται πολύ περισσότερο σπρώξιμο. Και θέληση, σίγουρα. Και προσπάθεια, και αμοιβαία κατανόηση, πρόσθεσε ελεύθερα, πάρε βαθιά αναπνοή και βούτηξε στα νερά της απόφασης σου, άμεσα κιόλας:

Συμφωνήστε στο τι είναι αυτό που θέλετε. Και για ποιο λόγο αποφασίζετε να μείνετε χώρια, φυσικά. Ο στόχος θα πρέπει αν είναι κοινός, και οι συνισταμένες του να κατευθύνονται στον ένα και τον αυτό προορισμό. Πιο λιανά; Αν δεν θέλετε τα ίδια, κοπελιά, δεν πρόκειται να λειτουργήσει κανένα διάλειμμα, και καμία περίοδος αγρανάπαυσης μεταξύ σας. Συνεπώς, διαπίστωσε πρώτα με το αγόρι σου ότι τα βλέπετε υπό κοινή οπτική γωνία τα πράγματα και μετά προχωρήστε το…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post Αποφασίσατε να μείνετε για λίγο χώρια, θα λειτουργήσει; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα