Απάντηση Κοντονή στην FIFA και την UEFA

00:00 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Με επιστολή ήρθε η απάντηση Κοντονή στην FIFA και την UEFA το βράδυ της Τρίτης.

Με επιστολή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, απάντησε στην FIFA και την UEFA σχετικά με την απόφαση για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολόκληρη
η επιστολή:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με ιδιαίτερη προσοχή μελετήσαμε την από 21.03.2016 κοινή επιστολή σας και τα διαλαμβανόμενα σ’ αυτήν, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν σωρευτεί επί χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει η Ελληνική Κυβέρνηση. Το ενδιαφέρον σας αυτό γνωρίζουμε ότι είναι ειλικρινές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την προ έτους εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε για την ψήφιση του νόμου 4326/2015 και την εξ ολοκλήρου αποδοχή τού περιεχομένου του από εσάς μετά την ψήφισή του από την Ελληνική Βουλή.

Ο προαναφερόμενος νόμος έχει τεθεί σε ισχύ από την 13η Μαΐου 2015 και μεταξύ των άλλων παρέχει την δυνατότητα στον αρμόδιο για τον Αθλητισμό υπουργό, να αποφασίσει την προσωρινή ή οριστική διακοπή επαγγελματικών ή ερασιτεχνικών αθλητικών διοργανώσεων, όχι ως μέσο εφαρμογής πειθαρχικών μέτρων, αλλά προληπτικά, για την αποφυγή επεισοδίων βίας και χουλιγκανισμού.

Photo:©INTIMEnews/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

The post Απάντηση Κοντονή στην FIFA και την UEFA appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα