Απαγορεύεις σε μία μητέρα να θηλάσει δημόσια; Δες τι της λες.

08:01 14/5/2014 - Πηγή: iPop

Κανείς δεν θέλει να φάει μέσα στη τουαλέτα. Γιατί, πρέπει να αναγκάζουμε τα μωρά να τρώνε εκεί; Γιατί, όταν απαγορεύεις σε μία μητέρα να θηλάσει σε δημόσιο χώρο το παιδί της, μάντεψε που πηγαίνει! Σωστά μάντεψες, στη τουαλέτα!

Αυτή είναι η ιδέα, πίσω από την καμπάνια «When Nurture Calls» την οποία οργάνωσαν φοιτητές του University of North Texas. Οι νεαροί φοιτητές δημιούργησαν μία σειρά από αφίσες που δείχνουν μητέρες να θηλάζουν σε ανθυγιεινές, μικροσκοπικές τουαλέτες. Ο στόχος; Να δείξουν πως όταν απαγορεύεις

σε μία μητέρα να θηλάσει δημόσια, ουσιαστικά την στέλνεις να κρυφτεί και να κάνει κάτι απόλυτα φυσιολογικό, κρυμμένη σε μικροσκοπικούς και συνήθως βρώμικους χώρους. Το μήνυμα μέσα σε λίγες λέξεις είναι πως οι μητέρες που θηλάζουν και τα μωρά τους αξίζουν κάτι καλύτερο!

Το κείμενο στις διαφημίσεις:

Θα έτρωγες εδώ; Σύμφωνα με το νόμο, οι μητέρες που θηλάζουν δεν προστατεύονται από την παρενόχληση και το διωγμό από δημόσιους χώρους όταν ταΐζουν τα μωρά τους, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να στραφούν σε απομονωμένους χώρους, όπως δημόσιες τουαλέτες. Για να βοηθήσεις, πάρε θέση!

The post Απαγορεύεις σε μία μητέρα να θηλάσει δημόσια; Δες τι της λες. appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα