Αυτές οι φωτό δεν θα έπρεπε να δημοσιευτούν ΠΟΤΕ!

22:02 13/5/2014 - Πηγή: iPop

Για να το διευκρινίσουμε: Αυτές οι φωτό δεν έπρεπε να δημοσιευτούν ΠΟΤΕ από τους εικονιζόμενους ή από τους φωτογράφους τους! Από εμάς, μια χαρά! Το ψωμάκι μας να βγάζουμε και να κάνουμε κι εσάς να γελάτε -πάνω απ” όλα!

Που λέτε, όπως στην παραπάνω φωτό όπου ο μπιροκοιλιάς κύριος θέλησε να χαλάσει την ομορφιά της φωτογραφίας αυτής της καλλίπυγου κορασίδας δείχνοντας τη φουντωτή μασχάλη του, έτσι και στις 15 φωτό που ακολουθούν κάποια ατυχή περιστατικά που διαδραματίζονται ως φόντο, κλέβουν τη δόξα από τους «πρωταγωνιστές» των φωτογραφιών! Απολαύστε ατυχείς

συγκυρίες:

1.

Το κλικ «για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά με αγαπάς, γι’αυτό κι εγώ θα σου πιάσω το πισινάκι. Ποιος θα μας δει; Τα ντουβάρια;».

2.

Το κλικ «Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε το πρόγραμμά μας, διότι έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην Κριμαία. Όλοι οι συνάδελφοι στην αίθουσα σύνταξης παρακολουθούν με αγωνία τα ξένα sites που μεταδίδουν… εχμ… όλοι; Ε, όχι κι όλοι…».

3.

Τo κλικ «Αγάπη μου, σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτή από πίσω δεν είναι η μαμά σου ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ!».

4.

Το κλικ «Σούλα, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Ο Μπάμπης απλώς ζεσταινόταν και έβγαλε το σώβρακο ν’αεριστούν τα μπιρμπιλαϊδόνια. Μην κοιτάς ενδιάμεσα χεριού και προσώπου μου. Κοίτα μωλέ τι βαβά έπαθα μόνο, πληηηηζ Σούλαααα».

5.

Το κλικ «Ρε συ Καιτάκι, σε παρακαλώ, επειδή μόλις μου είπαν Μήτσο, καλή η παρέα σου, αλλά βρομάν” τ’αντίδια σου, για κοίτα μωρή Καιτάρα, όντως;».

6.

Το κλικ «Δεν είμαι μαμάκιας, δεν είμαι μαμάκιας, δεν είμαι μαμάκιας, είμαι ντούκι και σφίχτης και μάγκας καραμπουζουκλής. Τι εννοείς έβαλα τη μάνα μου να με βγάλει φωτογραφία; Ότι δεν έχω γκόμενα να με βγάλει; Κοίτα δουλειά σου».

7.

Το κλικ «Το πολύ το τάκα τάκα -δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα που έκρυψα το παγωτό που έκλεψα μέσα στο μαγιό μου».

8.

Το κλικ «Κύπελλο – κύπελλο – κύπελλο εμείς κι εσύ… Εεεεεε, εσύ από πίσω! Τι το περάσαμε εδώ μέσα; Αμέρικαν μπαρ; Το Άνδρες Έτοιμοι για Όλα; Για κάνε μας τη χάρη και ρίξε πάνω σου ένα κομπινεζόν».

9.

Το κλικ «Ανεμοδαρμένα ύψη, μη σου πω και πλάτη και μήκη. Διότι κάπως έτσι απογειώθηκε κι η καριέρα της Μέριλιν Μονρόε. Δεν κατάλαβα, γιατί όχι και της μαντάμ;».

10.

Το κλικ «Ρε σεις γκάηζ, σας πειράζει να βγάλω έξω μαλαπέρδα να κάνω το τσίσο μου; Δέκα καφάσια μπίρα έχω πιει, πόσο ν” αντέξει κι αυτή η φούσκα πια;».

11.

Το κλικ «Αγαπημένοι μου γονείς, περνάω καλά εδώ στην ξενιτιά. Είδατε που λέγατε ότι θα μείνω ανύπαντρη κι ότι δεν με θέλει κανείς; Είμαι με ένα παιδί, πάρα πολύ καλό, όταν έρθω το καλοκαίρι θα τον πάρω μαζί μου να σας τον γνωρίσω! Μου έκανε δώρο ένα ρολόι, αλλά το κυριότερο μου έχει κάνει τη ζωή μου παραμυθένια, ΡΟΖ…».

12.

Το κλικ «Τι διάολο μωρή; Κοτόψειρες έχει;»

13.

Το κλικ «Αγάπη μου καλύτερα που δεν ήρθες και πήγα μόνη μου διακοπές! Θα βαριόσουν. Και μη ζηλεύεις, με τα λουλούδια και τα ζωάκια κάνω παρέα. Εδώ δεν κάνουν σεξ ούτε τα καγκουρώ».

14.

Το κλικ «Ανακατεύουμε καλά την οικογένεια, περνάμε το αριστερό πάνω από το δεξί, το μεσαίο εντός εκτός και επί τα αυτά, σιάζουμε, ισιώνουμε και στο τέλος τα δένουμε όλα μαζί σε έναν ωριαότατο φιόγκο».

15.

Το κλικ «Μωρή θα σε τσουρομαδήσω όταν γυρίσεις σπίτι, που μου είπες ότι έχεις πάει στην 8η Ετήσια Γιορτή Γλυκοπατάτας κι εσύ είσαι με τον Βαγγέλη τον υδραυλικό, πού’χει όλη τα χαράδρα όξω!».

The post Αυτές οι φωτό δεν θα έπρεπε να δημοσιευτούν ΠΟΤΕ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα