Απ’ αυτό εξαρτάται το πόσο γρήγορα θα ξεπεράσεις τον πρώην σου!

22:16 20/3/2016 - Πηγή: iPop

Πώς περιέγραφες τον εαυτό σου όταν ήσουν μικρή; Δημιουργική, έξυπνη, με ταλέντο στην μουσική; Γιατί τώρα μαθαίνουμε πως αυτό παίζει ρόλο στο πόσο γρήγορα θα ξεπεράσεις τον πρώην σου!

Οι επιστήμονες συνδέουν, λοιπόν, το πώς περιγράφεις τον εαυτό σου με το πόσο γρήγορα είναι πιθανό να ξεπεράσεις τον πρώην σου.

Αν, για παράδειγμα, περιγράφεις τον εαυτό σου ως ένα δημιουργικό άτομο, οι επιστήμονες λένε ότι σε μια απόρριψη τείνεις να ρωτάς διάφορα πράγματα τον εαυτό σου όπως: «Με μισεί όλος ο κόσμος; Μήπως ζούσα σ’ ένα όνειρο όλο αυτόν τον καιρό;». Όλα αυτά τα ερωτήματα κάνουν τον χωρισμό

σου να φαντάζει σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Από την άλλη πλευρά, αν βλέπεις την προσωπικότητά σου σαν κάτι που αλλάζει συνεχώς, έχεις την τάση να απομακρύνεις από πάνω την κάθε ρομαντικό στοιχείο, αμέσως μόλις φθάνει η στιγμή της απόρριψης και του χωρισμού. Κι αυτό διότι αλλάζει τόσο γρήγορα την προσωπικότητά σου και προσαρμόζεσαι με τρομερή ευκολία σε μια νέα κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις να σκεφτείς και πολλά πράγματα για τον εαυτό σου!

Δεν τα λέμε εμείς… η επιστήμη!

The post Απ’ αυτό εξαρτάται το πόσο γρήγορα θα ξεπεράσεις τον πρώην σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα