Ο «πυρετός» του προσφυγικού γλύκανε τους Ευρωπαίους

21:28 20/3/2016 - Πηγή: iPop

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η ξαφνική έκρηξη αγάπης και τα ενθαρρυντικά σχόλια των Ευρωπαίων αξιωματούχων για την Ελλάδα, για τα οποία ωστόσο εικάζουμε ότι ευθύνεται ο «πυρετός» του προσφυγικού.

Μετά τα κολακευτικά λόγια και την εμπιστοσύνη που δήλωσαν ότι επιδεικνύουν στον Έλληνα πρωθυπουργό τόσο ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών όσο και ο Γάλλος ομόλογός του, σειρά είχε ο πρόεδρος του Eurogroup.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ

σε γραπτή του δήλωση χαιρετίζει τη «σημαντική πρόοδο» στις μέχρι τώρα συνομιλίες μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών.

Αναφέρει επίσης ότι η πρώτη αξιολόγηση του Ελληνικού προγράμματος διακόπτεται για το Καθολικό Πάσχα αλλά θα συνεχιστεί στις 2 Απριλίου, με σκοπό να ολοκληρωθεί «το συντομότερο δυνατό».

Αναλυτικά η δήλωση Ντάισελμπλουμ:

«Οι συνομιλίες μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών ήταν εποικοδομητικές από το ξεκίνημα της αποστολής. Σημαντική πρόοδος έχει επιτευχθεί στα εκκρεμή ζητήματα όπως η φορολόγηση του εισοδήματος και η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού. Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. Οι επικεφαλής της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα θα επιστρέψουν στις 2 Απριλίου για να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις με στόχο να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό».

The post Ο «πυρετός» του προσφυγικού γλύκανε τους Ευρωπαίους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα