Ανοίγει το Taxis για να γίνουν οι τροποποιητικές δηλώσεις Ε9

13:31 29/9/2016 - Πηγή: iPop

Ανοίγει και μάλιστα άμεσα το Taxis έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν από τους φορολογούμενους οι τροποποιητικές δηλώσεων Ε9 με στόχο να διορθωθούν τα λάθη που τυχόν υπήρχαν σε στοιχεία ακινήτων τους και έτσι επηρεάστηκε το ύψος του ΕΝΦΙΑ του 2016.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, επισήμανε σε ανακοίνωση της πως «προκειμένου να γίνει η προετοιμασία για την έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής, η εφαρμογή του Ε9 στο

TAXIS δεν θα είναι διαθέσιμη σήμερα για το διάστημα από τις 14.30 έως και 18.00 μμ.».

Θυμίζουμε, πως σε δηλώσεις της την Πέμπτη η Διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Σοφία Σεχπερίδου, είχε προαναγγείλει πως «το άνοιγμα της εφαρμογής ηλεκτρονικής υποβολής των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 θα γίνει, αν όχι σήμερα, τις επόμενες ημέρες».

Παράλληλα, η Σεχπερίδου τόνισε πως «μέσα στο επόμενο δίμηνο θα καταστεί δυνατόν οι φορολογούμενοι να ενημερώνονται μέσω του TAXIS για το ποσό της επιστροφής φόρου που δικαιούνται».

Και εξήγησε, πως στόχος της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι οι συμψηφισμοί φόρων να πραγματοποιούνται στο μέλλον μέσω του TAXIS από τους φορολογούμενους.

The post Ανοίγει το Taxis για να γίνουν οι τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα