Αναμονή για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή- Ποιες οι πιθανές ημερομηνίες;

12:26 29/9/2016 - Πηγή: iPop

Δύο είναι οι μέχρι στιγμής πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής της περιβόητης προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Θυμίζουμε, πως η συζήτηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έπειτα από αίτημα του Πρωθυπουργού.

Τι ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη από το βήμα της Βουλής;

«Μην κάνετε τέτοια αιτήματα γιατί κάποιες φορές γίνονται αποδεκτά. Γι΄αυτό κι εγώ καταθέτω αίτημα για προ ημερησίας

διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή» είπε ο Πρωθυπουργός και σημείωσε:

«Όσο σιωπηλός ήταν ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα της διαπλοκής τόσο ξεκάθαρος ήταν στα θέματα που αφορούν τη δική του ιδεολογική τοποθέτηση».

Τι απάντησε ο Πρόεδρος της ΝΔ;

Όταν ο Κ. Μητσοτάκης πήρε το λόγο ανέφερε ότι το αντίστοιχο αίτημα είχε υποβάλλει ο Αλ.Τσίπρας το Μάρτιο του 2016 και τόνισε «σε εκείνη τη συζήτηση τότε ο πρωθυπουργός είχε υποστεί πανωλεθρία και σχολίασε ότι έκτοτε έχουν μεσολαβήσει Καλογρίτσας, τράπεζα Αττικής και offshore της Αυγής, δηλώνοντας «Με μεγάλη χαρά θα έλθουμε να συζητήσουμε»».

Πότε θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή;

Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή θα πραγματοποιηθεί στις 10 ή στις 20 Οκτωβρίου. Στις δυο αυτές ημερομηνίες φέρεται να εστιάζει η Διάσκεψη των Προέδρων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Όπως τονίστηκε κατά τη Διάσκεψη τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί σε ποια από τις δύο ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί τελικά η συζήτηση.

photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Αναμονή για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή- Ποιες οι πιθανές ημερομηνίες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα