Αναθερμαίνονται οι σχέσεις ΗΠΑ- Ρωσίας | Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Trump- Putin (Video)

18:57 7/7/2017 - Πηγή: iPop

ΣεΗΠΑ- Ρωσίας | ιδιαίτερα θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση Trump- Putin στο Αμβούργο της Γερμανίας, στο πλαίσιο της συνόδου της G20. Με τη συνάντηση έγινε ένα πρώτο βήμα για να αναθερμανθούν οι σχέσεις ΗΠΑ- Ρωσίας. Σημειώνεται πως, παρόλο που ο αρχικός προγραμματισμός ήταν το τετ-α-τετ να είναι διάρκειας 30 λεπτών, τελικά οι δύο ηγέτες συνομιλούσαν για 2,5 ώρες!

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters, οι δυο τους συμφώνησαν την κατάπαυση του πυρός

στη Συρία, κάτι το οποίο αναμένεται ν’ ανακοινωθεί κι επίσημα.

Ο Πρόεδρος Trump δήλωσε πως είναι «τιμή του» να συναντά τον Vladimir Putin, ενώ συμπλήρωσε πως αναμένει να συμβούν θετικά πράγματα στις σχέσεις των δύο χωρών τους.

«Ο Putin κι εγώ έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα και νομίζω ότι πηγαίνει πολύ καλά», είπε ο Trump μιλώντας σε δημοσιογράφους, έχοντας δίπλα του τον Ρώσο ομόλογό του.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως έγιναν ορισμένες πολύ, πολύ καλές συνομιλίες. «Θα μιλήσουμε τώρα και προφανώς αυτό θα συνεχιστεί. Αναμένουμε να συμβούν πολλά πολύ θετικά πράγματα για τη Ρωσία, για τις Ηνωμένες Πολιτείες και για κάθε ενδιαφερόμενο. Και είναι τιμή να βρίσκομαι μαζί σας».

Ο Vladimir Putin απ’ την πλευρά του σημείωσε πως μολονότι οι δυο τους έχουν μιλήσει τηλεφωνικά, η τηλεφωνική επικοινωνία δεν αρκεί και είπε πως η διμερής συνάντηση είναι πολύ σημαντική.

Χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω προσωπικά και ελπίζω (…) αυτή η συνάντηση να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα

Donald Trump and Vladimir Putin finally sit down, face-to-face. https://bloom.bg/2sxpkjR

Posted by Bloomberg on Freitag, 7. Juli 2017

Photo: Mikhail MetzelTASS via Getty Images

The post Αναθερμαίνονται οι σχέσεις ΗΠΑ- Ρωσίας | Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Trump- Putin (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα