Αν το Facebook γίνει η κοινωνία μας

19:32 1/9/2014 - Πηγή: iPop

Φαντάσου, πως θα ήταν αν ζούσαμε, μόνο, στο διαδίκτυο και αν το facebook γίνει η κοινωνία μας, πως θα ήταν τα πράγματα. Μια απίστευτα τραγελαφική κατάσταση, που θα δεν θα ήθελα ποτέ μου να ζήσω.

Όταν γεννιόταν ένας άνθρωπος, θα άνοιγε το προφίλ του στο Facebook. Επειδή δεν μπορεί να χειριστεί τον υπολογιστή, εδώ καλά καλά δεν μπορεί να χειριστεί το μόριο του, οι γονείς του θα έχουν τον έλεγχο του λογαριασμού του. Βάση νομοθεσίας οι καταστάσεις, που θα δηλώνουν

τις υποτιθέμενες σκέψεις ή προτιμήσεις του μωρού απαγορεύονται αυστηρά. Επιτρέπονται μόνο τα tag σε check in και οι φωτογραφίες. Το όνομα που θα του δοθεί, θα είναι το όνομα, που θα κουβαλάει για πάντα. Αν δηλαδή ονομάσετε το παιδί σας «Nikolakis XD Azapoulini», έτσι θα τον φωνάζουν για μία ζωή.

Στην ηλικία των 10 ετών το παιδί, μετά από μαθήματα, θα δώσει εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα χρήσης του Facebook. Από εκεί και πέρα, αφού τα έχει καταφέρει να περάσει, μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Το μόνο, που απαγορεύεται, είναι να παντρευτεί, πριν τα 16 του. Ο γάμος δεν είναι απλή διαδικασία, αλλά ολόκληρη event με ομαδική κλήση και χρήση Webcam. Εκεί ένας επίτροπος του Facebook, κάνει την τελετή και «Ους ο Zuckerberg συνέζευξεν, account μη χωριζέτω». Σε περίπτωση, που θέλει, ένας από τους δύο να χωρίσει, τότε πρέπει να στείλει email στο Facebook, έτσι ώστε να γίνει η διαδικασία. Αυτός που έφταιξε, είναι υποχρεωμένος να πληρώνει για δώρα στα αγαπημένα παιχνίδια του/ης πρώην και να δεχθεί block στα αιτήματα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τα σχολεία είναι γκρουπ στο Facebook και τα μαθήματα γίνονται από ερωτήσεις, που κάνει ανάρτηση, ο κάθε καθηγητής από το προφίλ του στο γκρουπ. Υπηρεσίες, όπως η μηχανή αναζήτησης της Google, απενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια του μαθήματος, για ευνόητους λόγους.

Οι δουλειές, που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι πολλές και ποικίλουν. Μπορείς να γίνεις αγρότης στο Farmville, εγκληματίας στο Mafia Wars και αν είσαι πιο extreme, μπορείς να γίνεις ακόμα και Ninja. Ανάλογα λοιπόν με τις προτιμήσεις σου, έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες δουλειές.

Ο κόσμος του Facebook είναι γεμάτος εκπλήξεις, νέο τρόπο ζωής αλλά δύσκολος για να τον κατανοήσεις, στην αρχή. Μόλις τον μάθεις, όλα θα γίνουν εύκολα και πιο συναρπαστικά. Ή όχι;

The post Αν το Facebook γίνει η κοινωνία μας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα