Αν θες να μην είσαι single σταμάτα να κάνεις αυτά τα λάθη

10:40 24/1/2017 - Πηγή: iPop

Είσαι εδώ και μήνες- ίσως και χρόνια- single κι ενώ δεν είναι ότι ζεις με την ελπίδα να κάνεις σχέση, η αλήθεια είναι ότι σου έχει λείψει λίγη συντροφικότητα.

Όμως, ό,τι και να κάνεις- είτε το κυνηγάς είτε το αφήνεις στην τύχη του- δεν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που να σου κάνει το κλικ και να μείνεις μαζί του.

Έχεις σκεφτεί ότι ίσως κάνεις κάποια λάθη;

Εμείς θα σου πούμε μερικά απ’ τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι single γυναίκες κι εσύ καλείσαι να τα σταματήσεις

εάν τα κάνεις!

Ψάχνεις τον Mr. Perfect

Λυπάμαι που θα στο πούμε αλλά δεν υπάρχει! Γιατί; Γιατί κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, ανάμεσά τους κι εσύ! Ο καθένας μας έχει τα ελαττώματά του, το θέμα είναι εάν υπερισχύουν αυτά ή τα προτερήματα. Βάλε ρεαλιστικούς στόχους και μην αναζητάς έναν άνδρα που είναι άψογος εξωτερικά κι εσωτερικά γιατί δεν θα τον βρεις όσο και να ψάξεις!

Άλλαξε λίγο το στιλ άνδρα που κοιτάς

Όλες οι γυναίκες έχουμε έναν τύπο άνδρα που μας αρέσει, όμως, μήπως ήρθε η ώρα να ξεκολλήσεις λίγο απ’ τα πρότυπα που έχεις στο μυαλό σου και να κοιτάξεις και κάτι διαφορετικό; Ένας νέος κόσμος μπορεί να ξεδιπλωθεί μπροστά σου που θα σε κάνει να ερωτευτείς παράφορα!

Σταμάτα να βγαίνεις με γκρουπάκι

Πόσες πιθανότητες να σε πλησιάσει ένας άνδρας αν είσαι με πάνω από τρεις φίλες σου; Οι μεγάλες παρέες είναι ωραίες, όχι, όμως όταν ψάχνεις αγόρι! Είναι πολύ πιο εύκολο να σε προσεγγίσει κάποιος εάν είσαι μ’ένα ή ακόμα δύο άτομα!

Άνοιξε τα μάτια σου

Αφού το πήρες απόφαση για να βγεις, γιατί κάθεσαι στη γωνίτσα σου χωρίς να κοιτάς τι και κυρίως ποιος υπάρχει υπάρχει γύρω σου; Σταμάτα να βγαίνεις έξω και να πρέπει να σου κάνουν σήμα οι φίλοι σου ότι κάποιος σε κοιτάει, άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα τριγύρω! Και φυσικά μη διστάσεις να δείξεις ενδιαφέρον εάν δεις κάποιον ο οποίος σου αρέσει.

Διαβάστε επίσης:

Είσαι single; Όσα θα ακούσεις από την παντρεμένη φίλη σου!

The post Αν θες να μην είσαι single σταμάτα να κάνεις αυτά τα λάθη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα