Αν έχετε πάρει σκύλο μαζί τότε θα είστε μαζί και στο μέλλον

18:06 16/4/2017 - Πηγή: iPop

Ως ενήλικας, ίσως να σε πιέζουν συνεχώς να βρεις κάποιον, να παντρευτείς ή να ξεκινήσεις μια οικογένεια. Αλλά, υπάρχουν πολλά όμορφα, βήματα που μπορείς να κάνεις στο δρόμο αυτό της ένωσης, και ένα από τα προσωπικά μου αγαπημένα είναι η απόφαση να πάρεις ένα σκυλί με το φίλο σου.

Ένα σκυλί, ενώ δεν είναι ακριβώς ένα ανθρώπινο μωρό, είναι ακόμα μία πιο τρελή δέσμευση και μπορεί να σημαίνει ότι ο φίλος σου σε βλέπει μαζί του, για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα.

Παρακάτω τι σημαίνει
για την σχέση σας ένας σκύλοςΟ φίλος σου βλέπει ένα μέλλον μαζί σου:

Άκου, τα σκυλιά ζουν για τουλάχιστον 10 έως 15 χρόνια, το οποίο δεν είναι μικρό χρονικό διάστημα. Για κάποιους από εμάς, αυτό είναι περισσότερο από το ήμισυ της ζωής μας μέχρι σήμερα! Ένα κουτάβι δεν είναι ένα δαχτυλίδι ή μια πρόταση, αλλά είναι μια υπόσχεση. Και ακόμη και για εκείνους που δεν νοιάζονται για το γάμο, εξακολουθεί να υπάρχει μια μόνιμη πρόθεση να είναι μαζί για πολύ χρόνο.

Σε εμπιστεύεται:

Το πιο τρελό πράγμα με το να πάρετε ένα σκυλί είναι ότι τη μια στιγμή είστε οι δυο σας βλέποντας Netflix, και την επόμενη, υπάρχει ξαφνικά ένα τρίτο ζώο στο δωμάτιο μαζί σας. Ποτέ δεν θα πάρεις ένα κουτάβι με κάποιον που δεν αισθάνεσαι εμπιστοσύνη, και με αυτού του είδους την δέσμευση αποδεικνύει ότι μπορείτε να πάρετε από κοινού αποφάσεις μαζί καθώς και ότι ο φίλος σου βλέπει σε εσένα έναν έμπιστο και ικανό συνεργάτη!

Βλέπει μία μητρική φιγούρα σε εσένα:

Δεν είναι ότι κάθε ζευγάρι θέλει να έχει παιδιά, αλλά είστε γονείς, όταν μπορείτε να πάρετε ένα κουτάβι. Θέλει κατούρημα, κλαίει και πρέπει να τρέφεται και να παίξει ακριβώς όπως ένα ανθρώπινο βρέφος.

Θέλει να μοιραστεί κάτι σημαντικό μαζί σου:

Δέσμευση για την φροντίδα ενός σκύλου είναι σαν δέσμευση για μια ζωή μαζί. Η συμμετοχή σε κάτι που είναι κυριολεκτικά σαν την ανατροφή ενός μωρού, είναι εξαιρετικά σημαντική. Αυτή η πράξη κάνει την σχέση σου ισχυρότερη και ουσιώδες.

Δεν φοβάται την δέσμευση:

Αυτό θα πρέπει να είναι αυτονόητο για όλους τους παραπάνω λόγους. Αυτό το σκυλί είναι μια δέσμευση με κάθε τρόπο. Ο χρόνος, το χρήμα, η ενέργεια και η αγάπη που θα δοθεί σε αυτό το γλυκό πλασματάκι. Με αυτού του είδους την απόφαση, μπορείς να σαι σίγουρη ότι ο φίλος σου είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

The post Αν έχετε πάρει σκύλο μαζί τότε θα είστε μαζί και στο μέλλον appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα