Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (16/4/2017)

07:11 16/4/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Το φετινό Πάσχα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα, αφού το χάος που επικρατούσε στην καθημερινότητά σου φαίνεται να ανήκει πια στο παρελθόν και τα νέα δεδομένα σε βοηθούν να οργανωθείς εκ νέου και να φέρεις τη ζωή σου στα μέτρα σου. Γίνεσαι πλέον πιο αισιόδοξος και αντιμετωπίσεις ανάλογα τυχόν προβλήματα και δυσκολίες. Η ηρεμία και η αρμονία που επικρατεί πλέον, σε βοηθάει να πατάς γερά στα πόδια σου και να πραγματοποιείς με σχετική ευκολία

ό,τι βάζεις στο μυαλό σου.

Ταύρος

Τα πράγματα σήμερα θα κυλήσουν αρκετά καλά για σένα. Βάλε ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου, ώστε να τις διεκπεραιώσεις χωρίς άγχος και πίεση. Έχεις όλα τα φόντα να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο φόρτο εργασίας σου, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Συνειδητοποιείς επίσης, πως η κρίση σου για ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις δεν ήταν ορθή και αναθεωρείς τη στάση σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από τον Τοξότη το φετινό Πάσχα ευνοεί τη συνεννόηση με τους γύρω σου και το γεγονός ότι οι ιδέες σου αναγνωρίζονται και βρίσκουν υποστηρικτές, σε ικανοποιεί πολύ. Ωστόσο, νιώθεις ότι δεν είσαι ακόμη σε θέση να προχωρήσεις στην υλοποίησή τους, καθώς έχεις πολλές εκκρεμότητες. Ορθά σκέφτεσαι λοιπόν, αφού καλό θα ήταν πρώτα να κλείσεις κάθε ανοιχτό κεφάλαιο του παρελθόντος και κατόπιν να προχωρήσεις μπροστά.

Καρκίνος

Επιδίωξε σήμερα να βάλεις μια σειρά στη ζωή σου, τακτοποιώντας ή λύνοντας οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος, ώστε να ηρεμήσεις και να αποφορτιστείς από την πίεση που σου προκαλούσαν. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και τόλμησε να ζητήσεις τη βοήθεια προσώπων που εμπιστεύεσαι και σε νοιάζονται.

Λέων

Η σημερινή ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο αλήθειες που θα σε κάνουν να χάσεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου. Είναι λογικό να αναστατωθείς, αλλά προσπάθησε να συνέλθεις γρήγορα από το σοκ και να αναθεωρήσεις την τακτική σου, διατηρώντας πολύ επιφυλακτική στάση στο εξής. Έτσι, δεν θα κινδυνεύεις ούτε να εκτεθείς εσύ, ούτε να απογοητευτείς ξανά από τους άλλους.

Παρθένος

Ζητήματα που κωλυσιεργούσαν και σε πήγαιναν πίσω στα πλάνα σου, επιτέλους ξεμπλοκάρουν και μπορείς να ασχοληθείς ανεπηρέαστος από εμπόδια, με το μέλλον σου. Ακόμη και προβλήματα οικογενειακής φύσεως φαίνεται να ευνοούνται κι έτσι θα καταφέρεις να δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις. Σε γενικές γραμμές, οι εξελίξεις στη ζωή σου θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οπότε φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου.

Ζυγός

Οι στόχοι και οι επιδιώξεις σου είναι αρκετά υψηλές, οπότε για να οδηγηθείς στην επιτυχία θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να δουλέψεις σκληρά. Θέματα που αφορούν την οικογένειά σου θα έρθουν στο προσκήνιο και αφού ασχοληθείς όσο πρέπει για να βοηθήσεις στη διευθέτησή τους, φρόντισε να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. Επικεντρώσου την ξεκούρασή σου, γιατί το χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σου από σήμερα και στο εξής μπαίνει σε μια νέα φάση ηρεμίας και αρμονίας. Τη θέση της γενικότερης σύγχυσης που επικρατούσε, παίρνει η ισορροπία και η γαλήνη, κι έτσι θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Με οργάνωση και καθαρή σκέψη λοιπόν θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά πράγματα που καιρό τώρα σχεδίαζες.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από θέματα οικογενειακής φύσεως, όπου θα πρέπει να δώσεις όλη σου την προσοχή και ενέργεια, προκειμένου να δώσεις λύσεις και να πετύχεις αυτό που θες. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, οπότε μην παραιτείσαι με την πρώτη δυσκολία.

Αιγόκερως

Οι απανωτές εξελίξεις και οι αυξημένες σου υποχρεώσεις, σε κάνουν αρκετά οξύθυμο και κυκλοθυμικό. Περιόρισε τα νεύρα σου και προγραμματίσου σωστά, ώστε να διευθετήσεις όλα σου τα ζητήματα και να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα. Έτσι, θα καταφέρεις να ανακουφιστείς και κυρίως να αποφορτιστείς από την όλη πίεση.

Υδροχόος

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας, είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσεις, μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των κοντινών σου ανθρώπων, που θέλουν και μπορούν να σε στηρίξουν.

Ιχθείς

Ορισμένες καταστάσεις της ζωής σου δε σε ικανοποιούν, οπότε βρες σήμερα το θάρρος και την αποφασιστικότητα να τις αλλάξεις ή ακόμη και να απαλλαγείς οριστικά από αυτές. Όσο κι αν δυσκολευτείς, μην το βάζεις κάτω, γιατί σίγουρα το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο και θα σε δικαιώσει. Επίσης, φρόντισε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, ώστε να είσαι ήρεμος.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (16/4/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα