Αμηχανία επικράτησε στη συνάντηση Trump – Πάπα Φραγκίσκου

12:07 24/5/2017 - Πηγή: iPop

Aμηχανία επικράτησε στην συνάντηση Trump-Πάπα Φραγκίσκου η οποία διήρκεσε 25 λεπτά στο Βατικανό. Oι δύο άντρες συναντήθηκαν στο Αποστολικό Παλάτι ενώ πρόκειται για την τρίτη στάση του Αμερικανού Προέδρου στο εννιαήμερο ταξίδι του στο εξωτερικό.

O αρχιεπίσκοπος Georg Gänswein, υποδέχθηκε τον Trump στην αυλή του Βατικανού. Ο Τrump φαινόταν αμήχανος την στιγμή που έμπαινε στον μικρό ανελκυστήρα ο οποίος τον μετέφερε στον τρίτο όροφο του Αποστολικού Παλατιού.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος συνοδευόταν από την σύζυγό του Melania, την κόρη του Ivanka μαζί με τον σύζυγο της, αλλά και από τον υπουργό

Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tilerson.

Aξίζει να αναφερθεί ότι ο Πάπας δεν χαμογέλασε όταν χαιρέτησε τον Trump έξω από το γραφείο του. O Trump με την σειρά του αρκέστηκε σ’ ένα λιτό: «Είναι μεγάλη τιμή».

Tην ώρα που οι δύο άνδρες πόζαραν για φωτογραφίες, ο Πάπας φαινόταν σοβαρός ενώ ο Trump χαμογελούσε στους δημοσιογράφους.

Να θυμίσουμε πως κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ oι δύο άντρες έχουν έρθει σε αντιπαράθεση, με αφορμή την εξαγγελία του Trump για την κατασκευή τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.

Ο πάπας Φραγκίσκος είχε δηλώσει πως ένας άνθρωπος που σκέφτεται να χτίσει τείχη και όχι γέφυρες «δεν είναι χριστιανός» ενώ ο Trump του απάντησε ότι είναι «αισχρό» ο Πάπας ο οποίος εκπροσωπεί όλους τους καθολικούς να αμφισβητεί την πίστη του.

Διαβάστε επίσης:

Στο Βατικανό ο Trump | Τετ-α-τετ με τον Πάπα Φραγκίσκο | Το μαντήλι της Melania (Photos)

The post Αμηχανία επικράτησε στη συνάντηση Trump – Πάπα Φραγκίσκου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα