Ο Σάκης πήγε στο Survivor κι έγινε «ένα» με τους παίκτες! Πέρασε μια ολόκληρη μέρα μαζί τους

10:27 24/5/2017 - Πηγή: iPop

Επίσημος προσκεκλημένος στο Survivor προς τιμήν των 100 επεισοδίων του παιχνιδιού ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος πέρασε μία ολόκληρη μέρα μαζί με τους μαχητές και τους διάσημους στον Άγιο Δομήνικο, φέρνοντας άλλον αέρα στο νησί και προκαλώντας τη χαρά των παικτών!

Τι έκανε τελικά ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor, ύστερα από ένα ιδιαίτερα έντονο

αγώνισμα, περίμενε μία μεγάλη έκπληξη τους παίκτες στο νησί τους.

Οι παίκτες αντίκρισαν τον…Σάκη Ρουβά να κόβει ξύλα στην παραλία τους!

Όλοι όπως καταλαβαίνετε δεν πίστευαν στα μάτια τους και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τον Σάκη στο νησί, πέρασαν μία ξεχωριστή μέρα μαζί το,υ έφαγαν ρύζι στην φωτιά και κοιμήθηκαν κάτω από τα αστέρια.

Ο Σάκης έμαθε να τρίβει και καρύδες, καθώς οι παίκτες αποφάσισαν να του μάθουν τις συνήθειες τους και εκείνος ως αντάλλαγμα για την αξέχαστη αυτή ημέρα τους τραγούδησε με την κιθάρα του στην φωτιά σε μια βραδιά, η οποία θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Η τηλεθέαση την Τετάρτη στο Survivor

Το Survivor την Τετάρτη έκανε ποσοστό τηλεθέασης που άγγιξε το 48,9% στο γενικό σύνολο και 61% στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας ακόμα και το 75,9% όταν οι παίκτες βρίσκονταν με τον Σάκη στην παραλία.

Ο Σάκης συνεχίζει την διαμονή του στον Άγιο Δομίνικο

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του Survivor, ο Σάκης πηγαίνει μαζί με τους Μαχητές οι οποίοι κέρδισαν το έπαθλο στην πόλη του Αγίου Δομίνικου και διασκεδάζει μαζί τους, παρέα με τους ντόπιους και τους τουρίστες.

Δείτε παρακάτω το video όπου ο Σάκης περνάει μία ολόκληρη μέρα με τους παίκτες του Survivor

The post Ο Σάκης πήγε στο Survivor κι έγινε «ένα» με τους παίκτες! Πέρασε μια ολόκληρη μέρα μαζί τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα