Αισιοδοξία στις Βρυξέλλες για κλείσιμο της συμφωνίας στις 22 Μαΐου!

16:46 6/5/2017 - Πηγή: iPop

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Süddeutsche Zeitung”, δεν απομένουν παρά μόνο μερικές εκκρεμότητες προκειμένου να κλείσει η συμφωνία Ελλάδας-δανειστών μέχρι το ερχόμενο Eurogroup στις 22 Μαΐου.

«Θερμές φάσεις υπήρξαν επανειλημμένα στην επτάχρονη ιστορία της ελληνικής κρίσης. Τώρα τα πράγματα έχουν φτάσει πάλι σε παρόμοιο σημείο, ωστόσο οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θέλουν

να κάνουν τα πάντα προκειμένου αυτή τη φορά η κατάσταση να μην γίνει υπερβολικά θερμή», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που επικαλείται η “Süddeutsche Zeitung”, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στις Βρυξέλλες για το κλείσιμο της συμφωνίας, ενώ οι θεσμοί βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του ΔΝΤ για τη συμμετοχή του ή όχι στο πρόγραμμα προκειμένου να ξεκινήσουν τη διαδικασία εκταμίευσης της επόμενης δόσης.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι πιθανό να γίνει έως και τις 15 Ιουνίου σημειώνει το δημοσίευμα που υπογραμμίζει πως παρά τα σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των διαπραγματεύσεων, υπάρχει θετική διάθεση από όλους για κλείσιμο της συμφωνίας.

The post Αισιοδοξία στις Βρυξέλλες για κλείσιμο της συμφωνίας στις 22 Μαΐου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα