Αυτός είναι ο τρόπος για να βγεις και πάλι ραντεβού ύστερα από έναν δύσκολο χωρισμό

08:30 26/4/2022 - Πηγή: iPop

Τίποτα δεν τελειώνει μ’ έναν χωρισμό κι όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται στην αρχή, κάποια στιγμή θα προχωρήσεις και θα πας παρακάτω με τον επόμενο που θα σου κάνει το κλικ. Και μπορεί ν’ αναρωτιέσαι πώς να βγεις ραντεβού μετά από έναν χωρισμό και μάλιστα από έναν δύσκολο χωρισμό, όμως ήρθε η ώρα να μάθεις τη λύση.

Μια μακροχρόνια και υγιής σχέση είναι δύσκολο να ξεχαστεί, οπότε στην αρχή το να βγεις με κάποιον άλλο μπορεί να σου φαντάζει από δύσκολο έως και παράξενο. Είχες πολύ καιρό να το κάνεις και να φλερτάρεις με κάποιον

εκτός του πρώην συντρόφου σου, αλλά μήπως ήρθε η στιγμή να μπεις και πάλι στο «παιχνίδι»;

Το ξέρω ότι το χειρότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως στην αρχή μπαίνεις στη διαδικασία να γνωρίζεις κόσμο με τον οποίο δεν ταιριάζεις, δεν έχεις κανένα κοινό και δεν είναι παράδοξο αν μερικά ραντεβού σου στεφτούν από πλήρη αποτυχία. Ακόμα κι αν συμβεί αυτό, συνέχισε να βγαίνεις, με άλλους φυσικά, ώσπου να βρεις τον τύπο του συντρόφου που προτιμάς. Αυτός που ψάχνεις δε σημαίνει πως είναι ο πρώην σου ή κάποιος σαν εκείνον. Ίσως να σου αρέσουν αρκετοί διαφορετικού τύπου άνθρωποι και αυτό έχει πραγματικά τη γοητεία του.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι αν αναρωτιέσαι πώς να βγεις ραντεβού μετά από έναν χωρισμό!

Αυτά που αξίζει να θυμάσαι είναι αρκετά, όπως το να σέβεσαι τον εαυτό σου, να μην ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι βγήκες από μια μακροχρόνια σχέση και ξεκίνησες και πάλι να βγαίνεις, αλλά και το να είσαι ο εαυτός σου, ακόμα κι αν δεν αρέσεις σε κάποιους. Δεν πειράζει, δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους.

Ωστόσο, ένα από τα πιο σημαντικά tip είναι το φλερτ! Υπάρχει τόση μαγεία στο να φλερτάρεις, ακόμα και χωρίς να προχωρήσεις σε κάτι ερωτικό, ακόμα κι αν δεν υπάρχει δεύτερο ραντεβού και ακόμα κι αν δε θες καν να κάνεις σχέση. Μην υποτιμάς τη δύναμη του φλερτ! Όσος λίγος καιρός κι αν έχει περάσει απ’ όταν χώρισες, το παιχνίδι του φλερτ είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και γοητευτικό. Σου φτιάνει τη διάθεση, σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και δεν υπόσχεται τίποτα παραπάνω. Δεν είναι απαραίτητο να φλερτάρεις με στόχο το σεξ ή τη σχέση. Δε χρειάζεται καν να κανονίσεις επόμενο ραντεβού. Φλερτάρεις για σένα, για να νιώσεις καλά, να περάσεις όμορφα και να γνωρίσεις κόσμο.

12 συμβουλές για να πάει τέλεια το πρώτο σας ραντεβού και να βγείτε και άλλα

Pexels

Μην έχεις στο μυαλό σου να ερωτευτείς και να κάνεις σχέση. Όταν βγαίνεις ραντεβού και φλερτάρεις, απλά απόλαυσε τη στιγμή και αυτό που ζεις, τίποτα λιγότερο. Μην έχεις απαιτήσεις. Μπορεί να έχεις το «μικρόβιο» των σοβαρών σχέσεων και να μη θες τίποτα το περιστασιακό. Ωστόσο, μην έχεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Βγήκες από μία σχέση, ίσως κι έναν γάμο, πέρασες έναν δύσκολο χωρισμό, και ήρθε η στιγμή να βγεις και πάλι. Μην απαιτείς, λοιπόν, το πρώτο ραντεβού να πάει τέλεια. Μην απαιτείς να φλερτάρεις όπως στα 20 σου ή όταν ήσουν single και τέλος, μην απαιτείς να βρεις αμέσως τον ιδανικό. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που γνωρίζεις. Ίσως αργά ή γρήγορα να βρεις κάποιον στον οποίο αξίζει να επενδύσεις τον χρόνο και τα συναισθήματά σου.

Η νέα αρχή θα έρθει πραγματικά όταν εσύ νιώσεις έτοιμη κι όχι όταν θα αρχίσεις να βγαίνεις άπειρα ραντεβού με πολύ κόσμο που σου περνάει αδιάφορος. Φρόντισε να φλερτάρεις, αλλά μην έχεις πάρα πολλές προσδοκίες από κάθε σου ραντεβού. Απλά δοκίμασε να προχωρήσεις παρακάτω και αργά ή γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Να είσαι ανοιχτή στο να κάνεις γνωριμίες, χωρίς να σημαίνει ότι κάθε μέρα θα βγαίνεις και με άλλον.

Και μη ξεχάσεις το must! Αγάπα τον εαυτό σου! Δεν πρόκειται να βρεις αυτόν που ψάχνεις αν πρώτα εσύ η ίδια δεν αγαπήσεις αυτό που είσαι. Αν θες να σε αγαπήσουν, φρόντισε να σ’ έχεις αγαπήσει εσύ πρώτα. Ένας χωρισμός μπορεί να σου ρίξει πολύ εύκολα την αυτοπεποίθηση. Πριν μπεις, λοιπόν, σε κάτι επόμενο, φρόντισε να έχεις αποβάλει από πάνω σου καθετί αρνητικό, τοξικό, που σε έκανε να αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου. Νιώσε καλά με αυτό που είσαι, μίλα με αγαπημένα σου πρόσωπα και άσε να σου κάνουν κομπλιμέντα και κάνε κι εσύ στον εαυτό σου.

Και φυσικά, μη σε συγκρίνεις με καμία νυν κάποιου πρώην σου, αλλά ούτε και τους πρώην σου με τα νέα σου ραντεβού. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και σημαντικός γι’ αυτό που είναι, όχι ανώτερος από κάποιον άλλο. Απόφυγε τις συγκρίσεις και κοίτα να αντιμετωπίζεις διαφορετικά τον καθένα που γνωρίζεις.

Αγαπημένη μου φίλη, ξέρω ότι στην αρχή ίσως όλ’ αυτά για το πώς να βγεις ραντεβού μετά από έναν χωρισμό να σου ακούγονται βουνό και να θεωρείς ότι δε θα βρεις κανέναν καλύτερο, όμως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγαπήσεις αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να βγεις, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις κόσμο και να μάθεις τι είναι αυτό που σε ελκύει πραγματικά.

Το να βγαίνεις ραντεβού δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία! Καμία! Δεν είσαι ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ νέα για ραντεβού. Πίστεψε στη μαγεία αυτού του «παιχνιδιού» και να δεις που θα σου αρέσει!

Πήρες διαζύγιο και θες να ξαναρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού αλλά δε ξέρεις πως; Αυτά είναι 6 tips που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτός είναι ο τρόπος για να βγεις και πάλι ραντεβού ύστερα από έναν δύσκολο χωρισμό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτός,aftos