Φτιάχνουμε λαχταριστό σάντουιτς με αυγοσαλάτα με τα αυγά που περίσσεψαν από το πασχαλινό τραπέζι

16:00 25/4/2022 - Πηγή: iPop

Μετά από το πασχαλινό τραπέζι ένα είναι βέβαιο: Σου έχουν περισσέψει πολλά αυγά. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα αξιοποιήσεις; Φυσικά, η αυγοσαλάτα! Αυτή η συνταγή για σάντουιτς με αυγοσαλάτα είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου γεύματα! Σέρβιρε την αγαπημένη σαλάτα πάνω σε ψωμί του τοστ, κράκερ, πίτα ή πάνω από ανοιξιάτικα χόρτα.

Σου περίσσεψε ψητό αρνί; Αξιοποίησέ το με αυτήν την παραδοσιακή κρητική συνταγή για κρεατότουρτα

Συνταγή
για σάντουιτς με αυγοσαλάτα: Υλικά¼ φλιτζάνι μαγιονέζα1 κουταλάκι του γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα Dijon1 κουταλάκι του γλυκού κάπαρη1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού1 μικρή σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη¼ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτιΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι6 βραστά αυγά, κομμένα σε κύβους2 κουταλιές της σούπας φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο2 κουταλιές της σούπας φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένοΛίγους σπόρους από σέλινοΠώς να φτιάξεις αυτήν την πανεύκολη συνταγή για σάντουιτς με αυγοσαλάτα Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε ελαφρά μαζί τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, την κάπαρη, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τον κουρκουμά, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.Ανακατεύουμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε τους σπόρους σέλινου, τον άνηθο και το σχοινόπρασο. Αν θέλετε, πολτοποιήστε ελαφρά το μείγμα αν είναι πολύ χοντροκομμένο. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο για σερβίρισμα.Για το σάντουιτς σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι υλικά θες! Το μαρούλι, η ντομάτα και λεπτές φέτες από τυρί είναι απαραίτητες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φτιάχνουμε λαχταριστό σάντουιτς με αυγοσαλάτα με τα αυγά που περίσσεψαν από το πασχαλινό τραπέζι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα