Αυτός είναι ο Khalid Masood | Στη δημοσιότητα φωτογραφία του

16:54 24/3/2017 - Πηγή: iPop

ΦωτογραφίαKhalid Masood | του Khalid Masood, του δράστη ο οποίος αιματοκύλησε την Τετάρτη στο Λονδίνο, δόθηκε στη δημοσιότητα απ’ την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Η Αστυνομία δημοσιοποίησε την φωτογραφία του στο πλαίσιο της έρευνας η οποία διεξάγεται απ’ την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προκειμένου να συλλεχθούν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία σχετικά με την επίθεση.

If you have any information about Khalid Masood please contact us via the Anti-Terrorist hotline which is 0800 789 321 #WestminsterAttack pic.twitter.com/B74sXeKG56

Metropolitan Police (@metpoliceuk) March 24, 2017

Παλαιότερη φωτογραφία του Khalid Masood:

Ο Masood, γεννημένος στο Kent, ήταν πατέρας και το πραγματικό του όνομα ήταν Adrian Russell μέχρι ν’ ασπαστεί το Ισλάμ. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Adrian Elms. Το 2012 ξεκίνησε δική του επιχείρηση στο West Midlands, ενώ φέρεται να ριζοσπαστικοποιήθηκε στην Σαουδική Αραβία.

Βρισκόταν κι εργαζόταν για 4 χρόνια στη Μέση Ανατολή πριν την επιστροφή του στη Βρετανία.

Ήταν γνωστός στις Αρχές και είχε μια σειρά από προηγούμενες καταδίκες για επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για κατοχή επιθετικών όπλων και διατάραξη της δημόσιας τάξης. Η πρώτη του καταδίκη ήταν το Νοέμβριο του 1983, για φθορά ξένης περιουσίας και η τελευταία του καταδίκη ήταν το Δεκέμβρη του 2003 για κατοχή μαχαιριού.

Σύμφωνα με τη Scotland Yard, ο Masood είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πολλά ψευδώνυμα προκειμένου να μην βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έγιναν γνωστές απ’ τις ΑρχέςΟι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του Khalid Masood, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονταιΟ ίδιος είχε εμφανιστεί επίσης με τα ονόματα Adrian Elms και Adrian Russel AjaoΗ Αστυνομία κάνει έρευνες σε μια σειρά από διευθύνσεις, οι οποίες σχετίζονται με την υπόθεση: Δύο στο Birmigham και μια στο ανατολικό ΛονδίνοΣυνολικά 11 άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών10 άτομα παραμένουν υπό κράτηση

Latest police updates on #Westminster attack investigation: image released of Khalid Masood. Eleven people arrested, 10 remain in custody pic.twitter.com/tYrq7RzA44

Sky News (@SkyNews) March 24, 2017

Photo: Getty

The post Αυτός είναι ο Khalid Masood | Στη δημοσιότητα φωτογραφία του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα