Αυτό το κουτάβι απολύθηκε για τον πιο γλυκό λόγο!

13:09 11/6/2017 - Πηγή: iPop

Αυτό το κουτάβι απολύθηκε για τον πιο γλυκό λόγο και φυσικά έγινε viral, κάνοντας μας να λιώσουμε!

Η ιστορία του Gavel, ενός γερμανικού ποιμενικού ο οποίος είχε αρχικά στρατολογηθεί ως κουτάβι για να μπει στο σώμα σκύλων της αστυνομίας, όμως, δεν ήταν κατάλληλος για την θέση αυτή, έχει γίνει γνωστή και θα μάθεις παρακάτω τον αξιολάτρευτο λόγο!

Το χαριτωμένο αυτό σκυλάκι εξαιτίας του χαρακτήρα του, δεν κατάφερε να κερδίσει την θέση η οποία προοριζόταν για αυτόν στο σώμα της αστυνομίας.

Και τώρα έρχεται το ερώτημα, τι πήγαινε λάθος με τον χαρακτήρα του; Ήταν

υπερβολικά φιλικός με τους ανθρώπους!

To αξιολάτρευτο κουτάβι δεν τα πήγαινε τόσο καλά με το να πιάνει εγκληματίες και να ανακαλύπτει εκρηκτικά και ναρκωτικά με τη μυρωδιά, καθώς προτιμούσε χάδια και αγκαλιές από τους αγνώστους.

Παράλληλα οι εκπαιδευτές του στο Queensland Police Service του Brisbane, αποφάσισαν τον Φεβρουάριο πως ο Gavel ήταν υπερβολικά κοινωνικός για την αστυνομία και διέκοψαν το 16 μηνών πρόγραμμα εκπαίδευσής του.

Το σκυλάκι, όμως, κατάφερε να κερδίσει μία άλλη θέση η οποία του ταίριαζε απίστευτα πολύ!

Ο κυβερνήτης του Queensland, Paul de Jersey, στο σπίτι του οποίου γινόταν η εκπαίδευση του Gavel, το πήρε υπό την προστασία του και το έκανε επίσημο μέλος της οικογένειάς του.

There were lots of comments from people at Open Day on the weekend expressing how much they enjoyed following via social…

Posted by Governor of Queensland on Dienstag, 6. Juni 2017

Ο ίδιος του απένειμε και τον αριστοκρατικό τίτλο του «Vice-Regal Dog» , δείχνοντας πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό το κουτάβι καθώς κερδίζει καρδιές όπου κι αν βρεθεί!

He may have missed out on becoming a Queensland Police Service Dog, but it is abundantly clear that Gavel has the…

Posted by Governor of Queensland on Dienstag, 30. Mai 2017

Συγκεκριμένα η δουλειά του σκυλιού είναι να καλωσορίζει του επισκέπτες του Κυβερνήτη και να παρίσταται σε επίσημες εκδηλώσεις. Απ’ ό,τι φαίνεται τις παρακάτω φωτογραφίες είναι ο πιο κατάλληλος για αυτήν την δουλειά.

It's official! #Gavel's duties include welcoming guests and tour groups to #Fernberg, and having an official presence on certain ceremonial occasions. #ViceRegalDogLife

A post shared by Governor of Queensland (@qldgovernor) on Feb 22, 2017 at 12:50pm PST

Day two of life as a Vice-Regal Dog, receiving a briefing with the Volunteer Guides #ViceRegalLife #workingdog #Fernberg #Gavel

A post shared by Governor of Queensland (@qldgovernor) on Feb 21, 2017 at 10:46pm PST

Overseeing final preparations ahead of Open Day tomorrow #Gavel #Fernberg #OpenDay #BrisbaneAnyDay #Brisbane

A post shared by Governor of Queensland (@qldgovernor) on Jun 2, 2017 at 12:25am PDT

Here's hoping Gavel will brush up on his manners ahead of his appearance at next Saturday's Open Day #Gavel #Fernberg #OpenDay

A post shared by Governor of Queensland (@qldgovernor) on May 26, 2017 at 12:13am PDT

The post Αυτό το κουτάβι απολύθηκε για τον πιο γλυκό λόγο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα