Περίεργο περιστατικό με τουρκικά F-16 στην πτήση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου προς την Κύπρο

Γράφει ο Σπύρος Πρίφτης
Σε μια κλωστή κρέμεται η εύφλεκτη περιοχή των Βαλκανίων, και εκτός των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν στις...
Ελληνοτουρκικες σχεσεις, ηρθε ξαφνικα μια προειδοποιηση απο την Βουλγαρικη Μυστικη Υπηρεσια προς την ΕΥΠ και τις Ελληνικες Αρχες! Συμφωνα λοιπον με τους Βουλγαρους, μια σκληροπυρηνικη οργανωση της Τουρκικης μειονοτητας που υπαρχει στην Βουλγαρια,
καθοδηγουμενη απο την Τουρκικη ΜΙΤ, ετοιμαζει σχεδιο για την ανεξαρτησια τον περιοχων στην Βουλγαρια, που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην Τουρκικη μειονοτητα,αλλα και την ενοποιηση αυτου του υποτιθεμενου ανεξαρτητου Κρατους με τα εδαφη της Ελληνικης θρακης, που υπερτερει και εκει η Μουσουλμανικη Μειονοτητα!

Οπως ηταν φυσικο αυτη η προειδοποιηση της Βουλγαρικης Μυστικης Υπηρεσιας κατεληξε παραιτημενη στα συρταρια τον Ελληνικον αρχων,και της ΕΥΠ, γιατι εδω στην Ελλαδα,θεωρουν οτι ειναι πολυ γνωστο αυτο το Σεναριο της Τουρκικης ΜΙΤ,και τα σχεδια που εχουν για την Θρακη! Αυτο που δεν γνωριζουν εδώ στην Ελλαδα η ειδήμονες της ΚΥΠ,και τον Ελληνικων Αρχων, ειναι οτι η σκληροπυρηνικη οργανωση της Τουρκικης Μειονοτητας, εξοπλιζεται με οπλα που προερχονται απο το Κοσσυφοπέδιο και τον πρωην Ανταρτικο Στρατο τον Κοσοβάρων του UCK!

Τα οπλα τα περνανε απο τα Συνορα του Κοσσυφοπεδιου με τα Σκοπια, οπου καποια παραμενουν στα χερια τον Αλβανικον ένοπλων οργανώσεων που προετοιμαζουν την αυτονομια τον Αλβανικων περιοχον στα Σκοπια, και τα υπολοιπα οπλα περνουν απο τα συνορα Σκοπιον-Βουλγαριας και παραδιδονται στην ( οργανωση της Τουρκικης Μειονοτητας) Το ερωτημα ειναι! Γιατι η Αλβανοι Κοσοβάροι εξοπλίζουν την Τουρκικη μειονοτητα στην Βουλγαρια!? Τα πραγματα ειναι πολυ απλα! Παραπανω απο το 60% τον Αλβανων ειναι Μουσουλμανοι.

Η Αλβανια επι Κομμουνιστικου Καθεστωτος του Ενβερ Χοτζα απαγορεύε την λατρεια για ολες τις θρησκειες,και επικρατουσε ο Αθεισμος! Με την πτωση του κομμουνισμου στην Αλβανια το 1990, αρη και η απαγορευση περι λατρειας ολον τον θρησκειον, εδω ξεκινα και ο ρολος της Τουρκιας, αλλα και αλλον Μουσουλμανικών χωρων, στην Ισλαμοποιηση της Αλβανιας! Η δε Τουρκια εξακολουθεί να βλεπει την Αλβανια ως μελος της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας! Τα ανησυχητικα σημαδια για την Ισλαμοποιηση της Αλβανιας ηρθαν, οταν Αλβανοι ενταχθηκαν και πολεμουν στους κολπους της ακραιας οργανωσης ( Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε).

Συμφωνα με πληροφορίες ξεπερνουν τους 1500 μαχητες σε Συρια και Ιρακ! Η Τουρκια εχει καταφερει να κανει του Μουσουλμανους Αλβανους να την βλεπουν σαν την Μητερα Πατριδα, και τα εδαφη της θρακης και της Βουλγαριας που κατοικουν Μουσουλμανη,ως σκλαβωμενα εδαφη απο Ελληνες και Βουλγαρους. Αλλο ενα πλεονεκτημα ειναι οτι η Τουρκια δεν φενετε οτι αυτη ειναι ο υποκινητης μιας ενοπλης και βιαιης υποτιθεμενης εξεγερσης της Τουρκικης Μειονοτητας στην Βουλγαρια, και αυτο γιατι τα οπλα τα προμηθευονται απο το Κοσσυφοπέδιο! Η Βουλγαρια εχει πολλα οικονομικα προβληματα, και μαστιζεται απο πολιτικοι κροισοι, καθως και απο μηδενικη αναπτυξη-ανεργια-φτωχεια-εγκλιματικοτιτα-διαφθορα! Το τελευταιο πραγμα που θα ήθελαν να δουν στην Βουλγαρια ειναι μια αποσταθεροποιηση , και αλλαγη συνορον, χανοντας ενα μεγαλο κομματι γης απο μιας υποτιθεμενης ανεξαρτησιας της Τουρκικης Μειονοτητας, οπου υπόψιν ειναι σε πληθυσμο παραπανω απο ενα εκατομμυριο!

Η Βουλγαρια χρειαζεται οπωσδηποτε την Βοηθεια της Ελλαδας για ενα ακομα λογο! Σε περιπτωση που η Αλβανοι τον Σκοπιον ,ξεκινησουν ενοπλο αγώνα για την αποσχιση και ανεξαρτησια τους απο το κρατος τον Σκοποιον,η Βουλγαρια θα εμπλακει σε αυτην την διενεξη,γιατι τα Σκοπια τα βλεπουν σαν μια δικια του επαρχια-και ενα εδαφος που το εχουν χασει και τους ανηκει! Η Ελληνικη πλευρα αδιαφορει πληρως για τις Βουλγαρικες προειδοποιησεις,μαλιστα της υποτιμα! (Σιγα λενε στην ΕΥΠ τις πληροφορίες! Απο πιαν! απο την Βουλγαρικη Μυστικη Υπηρεσια!?-Δεν ειναι πληροφοριες απο την CIA για να της παρουν στην ΕΥΠ στα σοβαρα!).

Γι Αυτο στην Βουλγαρια τρεχουν να ζητησουν την Βοηθεια της Ρωσιας-αλλα χωρις αντικρισμα απο τους Ρωσους. Η Βουλγαρια πληρωνει της αντι ρωσικες επιλογες που εκαναν ,βλαπτοντας τα ρωσικα συμφεροντα στον αγωγο South Stream, υπερ της ΕΕ και της Βορειοατλαντικης Συμμαχιας! Ας ελπισουμε να μην εχει την ιδια τυχη με την Βουλγαρια ,απο την Ρωσια ,και η Ελλαδα! Εντωμεταξύ ο Αντωνης Σαμαρας πηγε στην Κυπρο με «Συνοδεία» F16,και με εξέλιξη κοινή στρατιωτική άσκηση της Εθνικής Φρουράς Κύπρου και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,η οποία θα ολοκληρωθεί με την αναχώρηση του Αντώνη Σαμαρά από την Κύπρο για το Κάιρο ,όπου θα πραγματοποιηθεί η Τριμερής Σύνοδος Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου.

Αυτο ομως που δεν εγινε γνωστο απο τα ΜΜΕ , ηταν οτι με το που μπηκε το αεροσκαφος του Πρωθυπουργου στον εναεριο χωρο της Κυπρου , Τουρκικα F-16 χωρις να παραβιασουν το εναεριο χωρο της Κυπρου, πετώντας εντος του Τουρκικου εναεριου χωρου, πεταξαν σχεδον παραλληλα με το Πρωθυπουργικο αεροσκαφος, στο ιδιο υψος αλλα και στην ιδια ταχυτητα.Αυτη η Τουρκικη συνοδεια (σπασιμο νευρον-και ψυχολογικου πολεμου) για τους πιλοτους τον Ελληνικον F-16 που συνόδευαν το Πρωθυπουργικο αεροσκαφος, εληξε με την προσγειωση του Αεροσκαφους στην Κυπρο! Τοτε τα Ελληνικα F-16 αναχωρησαν για την Ελλαδα, και Τουρκικα F-16 πέταξαν πάνω απο την Τουρκοκυπριακη πλευρα,και γυρισαν στην βαση τους στην Τουρκια!

Το αστειο στην υποθεσει αυτης, ειναι οτι η Τουρκια εστειλε απευθειας μηνυμα στον Σαμαρα χωρις καν να προκαλεσει,η να παρενοχλήσει το Πρωθυπουργικο αεροσκαφος! Τι ελεγε το μηνυμα! Οτι η Τουρκια ειναι το απολυτο αφεντικο στον εναεριο χωρο της Κυπρου! Τι ειπαι ο Σαμαρας στην Κυπρο! Οτι η Ελλαδα διαθετει Ισχυρή και αποτρεπτική ομπρέλα πάνω από την Κύπρο! Και θα ειναι το χερι ασπιδας και προστασιας της Κυπρου εναντι τον Τουρκικον προκλησεων! Μαλλον θα τον ζαλισε το αεροπλανο με αυτα που λεει! (Οσο περί τον κανόνων εμπλοκής που εξέδωσε ο Νταβουτογλου προς το Τουρκικο Ναυτικο και Αεροπορια, σε περιπτωση παρενοχλησης τους,η απειλεις – Αυτο θα το δουμε αν θα γινει πραξη, και δεν ειναι λογια του αερα ,οταν αρχισουν τις παραβιασης στο αιγαιο,και ερθουν σε επαφη με το Ελληνικο Ναυτικο-Αεροπορια! Στην πράξη κολλαει το Σιδερο!

Πηγή
Keywords
Αναζητήσεις
f16 kupros
Τυχαία Θέματα