Αυτή η εφαρμογή θέλει να σε κάνει να ξεκολλήσεις

20:32 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Τις περισσότερες φορές οι εφαρμογές έχουν σκοπό να σου κάνουν πιο εύκολη την ζωή ενώ παράλληλα εθίζουν όποιον τις χρησιμοποιεί. Αυτά μέχρι χτες! Πλέον υπάρχει η Apple Tree που έχει ακριβώς τον αντίθετο σκοπό αφού θέλει να κάνει τους χρήστες της να ξεκολλήσουν από τα κινητά τους τηλέφωνα και να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Η Apple Tree δημιουργήθηκε από φοιτητές

του Πολυτεχνείου της Σιγκαπούρης και υπόσχεται να βοηθήσει όσους φυσικά ακολουθούν τις συμβουλές τις πιστά σαν να είναι ευαγγέλιο. Δεν έχει βγει ακόμα στο εμπόριο έχει, όμως, ήδη πάρει το πράσινο φως, όπως τονίστηκε στην Straits Τimes για να μπορέσει να υλοποιηθεί.

Τι ακριβώς κάνει η Apple Tree;

Μόλις συναντηθεί η παρέα που πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον δύο άτομα ενεργοποιείται και εμφανίζεται μία μεγάλη μηλιά στην οθόνη. Όσο τα κινητά δεν χρησιμοποιούνται και η παρέα μιλάει το δέντρο μεγαλώνει και βγάζει καρπούς.

Σκοπός της Apple Tree είναι να ενώσει ξανά την χωρισμένη παρέα και να κάνει πιο δημιουργικό το χρόνο που περνούν οι φίλοι μεταξύ τους. Θα προσπαθήσει να ξεκόψει τους νέους από την τεχνολογία που έχει εισβάλει στη ζωή τους και τους έχει απομονώσει.

Σημείωση!

Η εφαρμογή παρουσιάστηκε στα ετήσια Splash Awards και κέρδισε 19.000 δολάρια για να καταφέρει να αναπτυχθεί και να γίνει διαθέσιμη στους χρήστες.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αυτή η εφαρμογή θέλει να σε κάνει να ξεκολλήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα