Αυτές τις ταΐστρες σίγουρα τις θέλει και ο σκύλος σου

18:01 13/11/2014 - Πηγή: iPop

Βαρέθηκες να πηγαινοφέρνεις μπολάκια μέσα στο σπίτι για την τροφή και το νερό του σκύλο σου. Και το πιο βασικό; Θες να αποκτήσεις ταΐστρες που δεν θα κουνιούνται και δεν θα μπορεί ο σκύλος σου που είναι και αρκετά ζωηρός να τις αναποδογυρίσει όταν τελειώσει το φαγητό του. Κοιτώντας στην αποθήκη σου βρήκες και δύο ξεχασμένες ξύλινες καρέκλες που είχες από το προηγούμενο σπίτι σου και τώρα πλέον δεν χρησιμοποιείς. Ακριβώς αυτές τις καρέκλες, λοιπόν,

ήρθε η ώρα να τις μετατρέψεις σε ταΐστρες και να τις χρησιμοποιήσεις ξανά.

Τι θα χρειαστείς για τις ταΐστρες που θα φτιάξεις;Δύο καρέκλες ξύλινεςΠριόνιΜολύβιΔύο τσίγκινα μπολάκια φαγητούΜπογιάΠινέλοΠώς θα φτιάξεις τις νέες ταΐστρες;Στην πλάτη της κάθε καρέκλας θα γράψεις με την μπογιά και την βοήθεια του πινέλου σου DRINK για το νερό και EAT για την τροφή.Στο κάθισμα της καρέκλας θα μετρήσεις το μέγεθος του μπολ σου και θα το σχεδιάσεις με το μολύβι.Με το πριόνι θα κόψεις το περιττό ξύλο και στη θέση του θα βάλεις το μπολ. Έτσι, οι ταΐστρες σου θα είναι έτοιμες.Tip!

Αν ο σκύλος σου είναι μικρόσωμος, όπως είναι η Μιζού μας μπορείς να κόψεις τα πόδια της καρέκλας για να φτάνει ο σκύλος σου.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

photos:thediyvillage.com

The post Αυτές τις ταΐστρες σίγουρα τις θέλει και ο σκύλος σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα