Πώς να την κερδίσεις χωρίς καν να της μιλήσεις

15:05 13/11/2014 - Πηγή: iPop

Την είδες στο μπαρ που συχνάζεις με τους φίλους σου, τα βλέμματα σας συναντήθηκαν και παρατηρείς ότι με τα ματιά της παρακολουθεί κάθε κίνησή σου. Έτσι, είναι οι γυναίκες, πρώτα παρακολουθούν, ερευνούν και μετά ενδίδουν. Υπάρχουν, λοιπόν, μερικά πράγματα που πρέπει να προσέχεις και να κάνεις για να μπορέσεις να την κερδίσεις χωρίς καν να της μιλήσεις.

Τρόποι να την κερδίσεις χωρίς καν να της μιλήσεις!Να είσαι χαμογελαστός και ευγενικός με τους γύρω σου: Οι γυναίκες γοητεύονται από τους ευγενικούς άντρες και φυσικά από αυτούς που έχουν ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη.Μην παίζεις με άλλες:
Αν θες να την κατακτήσεις και να την κάνεις να σε προσέξει απαγορεύεται να παίζεις και με τις υπόλοιπες γυναίκες που βρίσκονται στο χώρο. Με αυτό τον τρόπο θα την κάνεις να καταλάβει ότι δεν αξίζει καν να σε γνωρίσει γιατί για εσένα θα είναι μία από τις πολλές.Μην κοιτάς σαν λιγούρης: Καμία γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για τους γνωστούς πέφτουλες που κοιτάζουν όσες υπάρχουν τριγύρω τους λες και δεν έχουν ξαναδεί γυναίκα. Στις περισσότερες αρέσουν οι σοβαροί άντρες που ναι μεν κοιτούν αλλά το κάνουν με διακριτικό τρόπο αποπνέοντας ένα μυστήριο.Δείξε ότι έχεις αυτοπεποίθηση: Πρόσεχε την στάση του σώματος σου και μην καμπουριάζεις.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Πώς να την κερδίσεις χωρίς καν να της μιλήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα