Αυτό είναι το απόλυτο φυσικό ηρεμιστικό

14:31 13/11/2014 - Πηγή: iPop

Η φύση έχει προνοήσει για τα πάντα και μας προσφέρει απλόχερα αμέτρητα καλλυντικά αλλά και βότανα που μπορούν να γιατρέψουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Έτσι, αυτή τη φορά θα σου συστήσουμε την πασιφλόρα, το φυτό που είναι το απόλυτο φυσικό ηρεμιστικό και ενδείκνυται για όσους δεν μπορούν να χαλαρώσουν και φυσικά να κοιμηθούν.

Πώς πρέπει να καταναλώσεις αυτό το φυσικό ηρεμιστικό;

Η πασιφλόρα είναι ένα φυτό το οποίο μοιάζει με λουλούδι αλλά για να μπορέσει να καταναλωθεί πρέπει να αποξηρανθεί, να βραστεί για να βγάλει και να μεταφέρει τους ουσίες του στο νερό

το οποίο θα πιεις.

Για να καταναλώσεις το φυσικό ηρεμιστικό δηλαδή την πασοφλόρα πρέπει να υπολογίσεις ότι ένα κουταλάκι του γλυκού πασιφλόρα (μέσα σε ένα ποτήρι νερό) είναι η ημερήσια ποσότητα που μπορείς να καταναλώνεις και καλό θα ήταν να το κάνεις τις βραδινές ώρες μισή ώρα περίπου πριν κοιμηθείς. Μπορείς βέβαια εκτός από το να πιεις σκέτη τη πασιφλόρα να κάνεις ένα μείγμα βαλεριάνας, μελισσόχορτου και πασιφλόρας. Το συγκεκριμένο μείγμα είναι ακόμα πιο δυνατό το ιδανικό για όσους πάσχουν από χρόνια και σοβαρά προβλήματα αϋπνίας και στρες.

Συμβουλή!

Αν παίρνεις κάποια φαρμακευτική αγωγή καλό θα ήταν πριν πιείς την πασιφλόρα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για να σιγουρευτείς ότι δεν θα υπάρξει καμία παρενέργεια.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αυτό είναι το απόλυτο φυσικό ηρεμιστικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα