Αυτά είναι τα πιο ελκυστικά γυναικεία χείλη!

09:41 20/2/2017 - Πηγή: iPop

Τα χείλη είναι απ’τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί ένας άνδρας πάνω σε μια γυναίκα. Ποια θεωρούνται, όμως, τα πιο ελκυστικά γυναικεία χείλη;

Οι επιστήμονες απ’ το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια αποφάσισαν να διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν ποια χείλη τελικά θεωρούνται πιο ελκυστικά.

Το συμπέρασμά τους; Τα γεμάτα χείλη με συγκεκριμένες αναλογίες θεωρούνται τα ιδανικά.

Ειδικότερα, για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες κάλεσαν 500 άτομα να αξιολογήσουν 100 διαφορετικά είδη γυναικείων χειλιών, τα οποία έβλεπαν σε ψηφιακές εικόνες.

Οι συμμετέχοντες αξιολογούσαν τα χείλη

βαθμολογώντας την ελκυστικότητά τους.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα γεμάτα χείλη κι εκείνα τα οποία έχουν όμοιες αναλογίες στο άνω και το κάτω χείλος είναι τα πιο ελκυστικά.

Ο Δρ Brian Wong, ένας εκ των επικεφαλής επιστημόνων, σχολίασε ότι οι ερευνητές τάσσονται υπέρ της διατήρησης του φυσικού μεγέθους των χειλιών, τονίζοντας ότι η αύξηση του άνω χείλους στην οποία προχωράει πλήθος celebrities, τελικά δεν προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικό αποτέλεσμα.

Οι ερευνητές ελπίζουν πως η έρευνά τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει στους πλαστικούς χειρουργούς έναν οδηγό για τις χειρουργικές επεμβάσεις των χειλιών.

The post Αυτά είναι τα πιο ελκυστικά γυναικεία χείλη! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα