Η Scarlett Johansson έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης

15:26 19/8/2021 - Πηγή: iPop

H Scarlett Johansson γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με την ανακοίνωση να έρχεται από τα social media του συντρόφου της Colin Jost. Το νέο της γέννας ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά την δημοσίευση της είδησης ότι η σταρ είναι έγκυος.

H Scarlett Johansson γέννησε!

Το ζευγάρι είχε

κρατήσει την εγκυμοσύνη ιδιωτική μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν ο κωμικός αστέρας του Saturday Night Live, Colin Jost, σύμφωνα με πληροφορίες αποκάλυψε ότι επρόκειτο να γίνουν γονείς σε ένα stand-up show στο Κονέκτικατ.

Υποψίες για εγκυμοσύνη είχε προκαλέσει το γεγονός ότι παρά τις εκδηλώσεις που είχαν διοργανωθεί για την ταινία Black Widow στην οποία πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson η ηθοποιός δεν είχε παρευρεθεί σε καμία.

Η Scarlett Johansson μηνύει την Disney για την ταινία Black Widow

View this post on Instagram

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς ανακοίνωσε την έλευση του γιου του με ένα post στο instagram γράφοντας: “Οκ οκ, ήρθε το μωρό μας. Το όνομά του είναι Cosmo και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Θα εκτιμούσαμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητά μας”.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί του κωμικού και για το δεύτερο της Scarlett Johansson η οποία έχει μια 6χρονη κόρη από τον γάμο της με τον Romain Dauriac. Η υποψήφια για Όσκαρ Scarlett Johansson παντρεύτηκε τον Colin Jost τον Οκτώβριο του 2020 σε μια ιδιωτική τελετή, ενώ είχαν σχέση από το 2017.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Scarlett Johansson έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα