Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα

17:00 2/10/2014 - Πηγή: iPop

Μια μουσική παράσταση Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στην οποία θα συμμετέχουν σπάνια ονόματα του μουσικού χώρου έρχεται την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου να μαγέψει όσους την παρακολουθήσουν. Ο πόνος και η αγάπη του Μάριου Τόκα θα μεταφερθούν στο κόσμο μέσω των τραγουδιών και η ανάμνηση θα έρθει να μπει μες στις καρδιές τους.

Το Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα αποτελεί τη αρχή του μεγάλου ταξιδιού που ξεκινά από το Ηρώδειο με τίτλο « Σ’αναζητώ». Το μουσικό ταξίδι

θα βρεθεί σε όλη την Ελλάδα, θα μεταφερθεί στην Κύπρο, θα ταξιδέψει σε αρκετές ακόμα χώρες και θα καταλήξει μετά από δύο χρόνια στη ιδιαίτερη πατρίδα του καλλιτέχνη, τη Λεμεσό.

Όλοι μιλάνε για ένα μουσικό υπερθέαμα που θα συγκλονίσει τους παραβρισκόμενους και θα τους μεταφέρει την θλίψη για τη χαμένη πατρίδα.

Στην παράσταση συμμετέχουν σπουδαία ονόματα με εκπληκτικές φωνές, όπως είναι η Γλυκερία, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δώρος Δημοσθένους και η Δήμητρα Σταθοπούλου και τιμητικά ο Γιώργος Νταλάρας στα τραγούδια που έγραψε ο συνθέτης για την ιδιαίτερη πατρίδα του, με τη συνοδεία δεκαμελούς λαϊκής ορχήστρας που διευθύνει ο μαέστρος Γιάννης Παπαζαχαριάκης. Τη σύνθεση του προγράμματος ανέλαβε ο παραγωγός και μελετητής της ελληνικής μουσικής Ηλίας Μπενέτος, τα κείμενα είναι του συγγραφέα Μηνά Βιντιάδη και αφηγητής είναι ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας.

Info!

Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα
Ηρώδειο
Διεύθυνση: Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Τηλέφωνο: 2103241807
Ημερομηνία παράστασης: 3/10
Ώρα: 21:00
Εισιτήριο: 20 έως 50 Ευρώ
Μειωμένο: 15 Ευρώ

The post Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα