Xτενίσματα που θα σε σώσουν σ ένα bad hair day!

07:02 12/11/2014 - Πηγή: iPop

Σε όλες έχει τύχει να μην προλάβουμε να λουστούμε το βράδυ, να παρακοιμηθούμε το βράδυ και να μείνουμε με τα άπλυτα μαλλιά μας να κάθονται σαν κορώνα στο κεφάλι σου. Το ρολόι χτυπάει τικ τακ και δεν προλαβαίνεις καν να τα λούσεις ανάποδα στη μπανιέρα στα γρήγορα (έλα που δεν το έχεις κάνει ποτέ) και μέσα στο γραφείο είναι δύσκολο να φοράς το σκουφί σου.

Ευτυχώς για σένα υπάρχουν διάφορα χτενίσματα που θα σε σώσουν σ ένα bad hair

day! Μερικά στυλ μπορούν να συγκαλύψουν τα άλουστα μαλλιά σου! Σύμμαχοι μέχρι να λουστείς είναι οι πλεξούδες, τα μαντήλια και οι κότσοι!

Απομίμηση κορώνας

Τι λέγαμε παραπάνω για κορώνες; Φτιάξε την δική σου κορώνα με τις πλεξούδες σου για να κρύψεις τις άλουστες ρίζες των μαλλιών σου! Το χτένισμα αν και φαίνεται περίπλοκο, στην πραγματικότητα είναι γρήγορο και εύκολο!

Δες πώς να το φτιάξεις εδώ!

Πλεκτός κότσος

Το σώμα της τρίχας που βρίσκεται πλησιέστερα στη γραμμή του τριχωτού της κεφαλής μαζεύει τη λιπαρότητα, έτσι αν τα απομακρύνεις από το πρόσωπο θα «κλέψεις» την απλυσιά σου! Φτιάξε, λοιπόν πλεξούδες οι οποίες καταλήγουν σε χαμηλό κότσο!

Δες πώς να το φτιάξεις εδώ!

Φουλάρι στα μαλλιά

Απλά, λιτά και απέριττά, βάλε ένα φουλάρι στα μαλλιά και τύλιξε τα γύρω του! Ναι, δεν θα τυλίξεις μόνο το φουλάρι γύρω από το κεφάλι σου αλλά και τα μαλλιά γύρω από το φουλάρι!

Δες πώς να το φτιάξεις εδώ!

Γαλλική πλεξούδα

Η κλασική γαλλική πλεξούδα που ξεκινάει από τη ρίζα στο πάνω μέρος του κεφαλιού και τελειώνει στις άκρες των μαλλιών σου είναι σωτήρια λύση! Πλέξε τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου… ή να κρυφτεί η απλυσιά σου!

Δες πώς να το φτιάξεις εδώ!

Στεφανάκια από πλεξούδες

Φτιάξε μικρά πλεξουδάκια (2-3 μην κάνεις ράστα όλο το κεφάλι σου) και πέρνα τα αφού κρεπάρεις τις ρίζες από τα ελεύθερα μαλλιά και πέρνα τα σαν κορδέλα στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου! Βάλε λακ για να σταθεροποιηθεί το χτένισμα και το καμουφλαζ σου είναι έτοιμο!

Δες πώς να το φτιάξεις εδώ!

Διπλή πλεξούδα

Επειδή ένα δεν είναι ποτέ αρκετό, εσύ θα φτιάξεις δύο! Και επειδή η επανάληψη μπορεί αν είναι και βαρετή, θα φτιάξεις μία κλασική πλεξούδα και ένα ψαροκόκκαλο!

Δες πώς να το φτιάξεις εδώ!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Xτενίσματα που θα σε σώσουν σ ένα bad hair day! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα