Video με άνδρα που βουτάει σε παγωμένα νερά για να σώσει τον σκύλο του δείχνει τι θα πει «πραγματική αγάπη»

19:08 12/4/2017 - Πηγή: iPop

Video με άνδρα που βουτάει σε παγωμένα νερά για να σώσει τον σκύλο του δείχνει τι θα πει «πραγματική αγάπη»!

Αν δεν έχεις δικό σου κατοικίδιο δεν ξέρεις τι θα πει πραγματική αγάπη και σίγουρα δεν γνωρίζεις την έννοια του «θα έκανα τα πάντα για κάποιον που αγαπάω»! Αυτός ο Καναδός, όμως, σίγουρα γνωρίζει τι σημαίνουν όλα αυτά και το απέδειξε με την κίνηση του! Ευτυχώς για εμάς υπάρχει video- ντοκουμέντο!

Ο Cosmo, έπεσε μέσα στα παγωμένα νερά του St. Albert, στην Alberta, την

Κυριακή, και πάλευε να μείνει στην επιφάνεια του νερού αλλά και να μην παγώσει μέχρι θανάτου! Ο ιδιοκτήτης του, ή αλλιώς «πατέρας» του άτυχου σκύλου, ο Duncan Maclver αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί βούτηξε στα παγωμένα νερά για να βοηθήσει τον τετράποδο φίλο του!

Όπως φαίνεται και στο video, ενώ ο Maclver είχε σχεδόν βυθιστεί στο παγωμένο νερό, έσπρωξε τον σκύλο του από το πίσω πόδι στο παχύτερο σημείο του πάγου ώστε να μην πνιγεί και στην πορεία τον μετέφερε σε ασφαλές σημείο!

«Ήταν ζήτημα δευτερολέπτων» σχολίασε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Δεν θα τον άφηνες απλά να πεθάνει.. σωστά; Θα προτιμούσα να πεθάνω εγώ από το να αφήσω τον Cosmo να πνιγεί στα παγωμένα νερά!».

Συνεργείο του CTV βρισκόταν στην περιοχή για ένα ρεπορτάζ σχετικά με την επικινδυνότητα του λεπτού πάγου και κατέγραψε κάθε δευτερόλεπτο της γενναίας διάσωσης του σκύλου.

Το δευτερόλπετο που κατάλαβα ότι έσπασε ο πάγος απλά βούτηξα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα έκαναν το ίδιο για τον σκύλο τους. Βεβαίως η πρώτη κίνηση που θα έπρεπε να κάνει κάποιος θα ήταν να καλέσει το 911 και μετά να βοηθήσει. Σε τελική ανάλυση, αν ο πάγος δεν είναι σε θέση να κρατήσει τον σκύλο σου εσύ είσαι «τελειωμένος». Με υποθέρμια, οι πυροσβέστες θα πρέπει να σώσουν και εσένα και τον σκύλο σου.

The post Video με άνδρα που βουτάει σε παγωμένα νερά για να σώσει τον σκύλο του δείχνει τι θα πει «πραγματική αγάπη» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα