Ηχηρό μήνυμα κατά της τρομοκρατίας απ’ την Dortmund

16:16 12/4/2017 - Πηγή: iPop

Ο Hans Joakim Vacke, διευθύνων σύμβουλος της Dortmund, έστειλε συγκινητικό μήνυμα κατά της τρομοκρατίας, το οποίο και ανήρτησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Hans Joakim Vacke, μετά τη βομβιστική επίθεση το βράδυ της Τρίτης έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα κατά της τρομοκρατίας.

Η Βorussia Dortmund σήμερα, Μ. Τετάρτη, θα παίξει για όλους ενάντια στον τρόμο και το μίσος, είπε ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής ομάδας, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο

να στηρίξει την ομάδα.

Παρακάτω το μήνυμα

«Η οικογένεια της Dortmund ήταν ανέκαθεν ιδιαιτέρως δυνατή όταν καλούνταν να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη κατάσταση που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει εδώ και δεκαετίες. Και είμαι σίγουρος πως η Dortmund είναι τώρα πιο δυνατή και πιο ενωμένη όσο ποτέ πριν!

Σήμερα δεν παίζουμε απλώς και μόνο για εμάς. Παίζουμε για όλους. Ασχέτως αν είναι οπαδός της Dortmund, της Bayern ή της Salke. Θέλουμε να αποδείξουμε πως ο τρόμος και το μίσος δεν θα μπορέσουν ποτέ να καθορίσουν τις πράξεις μας. Και φυσικά, παίζουμε για τον Marc Bartra που θέλει να δει την ομάδα του να νικά!

Ζητάμε από όλους τους οπαδούς της Dortmund σήμερα να στηρίξουν την ομάδα με όλη τους την ενέργεια για 90 λεπτά. Αυτή η ομάδα πρέπει να κατανοήσει το ακατανόητο σε πολύ μικρό διάστημα. Πρέπει όλο να την βοηθήσουμε να ωριμάσει μέσα από αυτό».

Hans Joakim Vacke

"Die BVB-Familie war immer dann besonders stark, wenn sie schwierige Situationen meistern musste. Dies ist vielleicht…

Posted by Borussia Dortmund on Mittwoch, 12. April 2017

The post Ηχηρό μήνυμα κατά της τρομοκρατίας απ’ την Dortmund appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα