To whatsapp τεστάρει νέο feature και εμείς λέμε ότι κάνει μισές δουλειές!

14:10 13/9/2017 - Πηγή: iPop
To Whatsapp τεστάρει ίσως το σημαντικότερο feature από όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και εμείς λέμε ότι κάνει μισές δουλειές!

Το Whatsapp, ο τελικός προμαχώνας της ψηφιακής ελευθερίας (προφανώς) δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό «διαγραφή για όλους». Tί είναι αυτό το χαρακτηριστικό και γιατί μας ενθουσίασε τόσο πολύ;

Απλό!

Πόσες φορές δεν έχεις εκνευριστεί με κάποιον σε τέτοιο βαθμό ώστε να γράψεις ένα «σεντόνι» στο whatsapp

και να το στείλεις αλλά δευτερόλεπτα μετά ξεκινάς τις προσευχές να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να μην πατήσεις «send»;

Πόσα διαφορετικά σενάρια δεν έχουν περάσει ανα διαστήματα από το μυαλό σου για το πως θα κλέψεις την συσκευή κάποιου μόνο και μόνο για να διαγράψεις ένα μήνυμα που του έστειλες;

Επειδή η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα, οι άνθρωποι του whatsapp επιτέλους άκουσαν τις προσευχές μας και δοκιμάζουν ένα νέο feature το οποίο θα σου δίνει την δυνατότητα να διαγράψεις το μήνυμα που θέλεις και από τις δύο συσκευές -του αποστολέα και του παραλήπτη.

Να σημειωθεί ότι αυτή η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε ανταγωνιστικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Telegram και το Viber, αλλά τώρα το εξαιρετικά δημοφιλές Whatsapp πειραματίζεται με το «delete for everyone».

Σύμφωνα με το @WABetaInfo, ένας λογαριασμός leaker γία όλα όσα νέα συμβαίνουν στην εφαρμογή, ανέφερε πως το feature ‘delete for everyone’ βρίσκετε σε επίπεδο δοκιμών για iOS και Android συσκευές.

DELETE FOR EVERYONE NEWS!
[AVAILABLE SOON!] pic.twitter.com/GQ6eqbNvSn

— WABetaInfo (@WABetaInfo) September 12, 2017

Μάλιστα, με ένα tweet την Τρίτη, υποστήριξε πως ο Whatsapp server είχε δουλέψει με επιτυχία στην διαγραφή μηνυμάτων σε chat group!

WhatsApp for Android: when the sender deletes the message for everyone, it will be updated in the Notification Center too [AVAILABLE SOON] pic.twitter.com/69fFUrXl35

— WABetaInfo (@WABetaInfo) September 12, 2017

Σύμφωνα με το ίδιο account για το WhatsApp στις συσκευές Android κάθε φορά που κάποιος αποστολέας διαγράφει ένα μήνυμα θα εμφανίζεται notification στους παραλήπτες στο group ότι κάποιος έχει διαγράψει μήνυμα.

Οπότε… μπορεί το μήνυμα να εξαφανίζεται αλλά μένουν σημάδια πίσω που αποδεικνύουν ότι κάτι έσβησες… μισές δουλειές δηλαδή…

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο «νέο» χαρακτηριστικό είχε δοκιμαστεί τον Αύγουστο στην beta version του Whatsapp για συσκευές Windows.

Μέχρι στιγμής δεν εχει επιβεβαιωθεί επίσημα το πότε θα ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος και αν το αποτέλεσμα θα είναι θετικό ώστε να κυκλοφορήσει επίσημα αυτό το feature!

Μέχρι τότε… πρόσεχε τι στέλνεις!

Το άρθρο To whatsapp τεστάρει νέο feature και εμείς λέμε ότι κάνει μισές δουλειές! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα