To μυστήριο της χαμένης κάλτσας του πλυντηρίου λύθηκε!

15:06 26/11/2014 - Πηγή: iPop

Βάζεις τα ρούχα στο πλυντήριο και κάθε φορά που τα απλώνεις μετράς τις κάλτσες σου και έστω μία έχει χαθεί. Ναι, εκτός από εσένα το έχουμε πάθει και εμείς αμέτρητες φορές με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές μονές κάλτσες και να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Έτσι, ψάξαμε, και μπορούμε να σου πούμε πως τo μυστήριο της χαμένης κάλτσας του πλυντηρίου λύθηκε! Βρήκαμε τρόπους να απαλλαγούμε από τις μονές κάλτσες και σου τους παρουσιάζουμε.

Τι κανείς για να μην έχεις πια μονές κάλτσες;Πριν βάλεις τις κάλτσες στο πλυντήριο ένωσε
τες. Κάνε τες ένα σφιχτό κόμπο και έτσι δε θα χαθούν.Ξεχώρισε όλα τα ζευγάρια κάλτσες και πλύνε τα μαζί μέσα σε μία μαξιλαροθήκη. Για να μην χαθούν οι κάλτσες καλό θα ήταν να επιλέξεις μια μαξιλαροθήκη με φερμουάρ.Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικά πλαστικά πιαστράκια. Μπορείς να τα προμηθευτείς από καταστήματα με είδη σπιτιού ή ακόμα και από το διαδίκτυο. Με αυτά θα πιάσεις τις κάλτσες σου μεταξύ τους και δε θα τις χάσεις.Φώναξε έναν ειδικό και καθάρισε το πλυντήριο σου: Πολλές φορές οι κάλτσες συσσωρεύονται στον εσωτερικό σωλήνα του πλυντηρίου. Μένουν εκεί και βουλώνουν τoν σωλήνα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, αν έχεις την υποψία ότι εκεί μέσα υπάρχουν κάλτσες σου να εμπιστευτείς έναν ειδικό για τον καθαρισμό του σωλήνα άμεσα.Tip!

Μην πετάξεις τις μονές κάλτσες σου. Βάλε τες όλες μαζί σε ένα συρτάρι και μπορεί αργότερα να βρεις ξανά το ταίρι τους και τις φορέσεις και πάλι.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post To μυστήριο της χαμένης κάλτσας του πλυντηρίου λύθηκε! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα