Η τέχνη στέλνει το δικό της μήνυμα για το bullying

13:11 26/11/2014 - Πηγή: iPop

Παλιά προσπαθούσαμε με κάθε τρόπο να κρύψουμε τα λάθη και να αναδείξουμε μόνο τα σωστά. Οι εποχές, όμως, άλλαξαν! Πλέον ο κόσμος δεν ντρέπεται να μιλήσει ανοιχτά και να κατακρίνει απάνθρωπες καταστάσεις και συμπεριφορές, όπως είναι το bullying στο σχολείο αλλά και γενικότερα στη ζωή του ατόμου.

Πολλές φορές τα videoclip των τραγουδιών πραγματεύονται προβληματικές συμπεριφορές των ατόμων, καταστάσεις και δυσχέρειες της ζωής. Έτσι και το νέο videoclip των Stavento Για σένα που λατρεύω το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόνο μέρες αναδεικνύει το πρόβλημα του bullying στα σχολεία.

Πρόκειται για μία μάστιγα της εποχής και έχει θύματα άτομα πιο υποτονικά τα οποία ανέχονται και δεν αντιδρούν στις επιθέσεις των ισχυρότερων.

Το συγκεκριμένο videoclip συγκινεί από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα όσους το δουν ενώ παράλληλα αναλύει την προβληματική συμπεριφορά των θυτών αλλά και τον πόνο που βιώνουν τα θύματα.

Η τέχνη της μουσικής στέλνει το δικό της μήνυμα για το bullying και σε μεταφέρει στην ψυχοσύνθεση των ατόμων μέσω του ρυθμού.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που άνθρωποι πιο προβεβλημένοι προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το bullying μέσα από την τέχνη! Μία από αυτές τις προσπάθειες έγινε από τη Μαίρη Συνατσάκη κατά τη διάρκεια του περσινού Dancing With the Stars. Η Μαίρη Συνατσάκη μας συγκλόνισε και μας πάγωσε με την χορογραφία της την ώρα που έστελνε το δικό της μήνυμα σε όσους την παρακολουθούσαν:

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Η τέχνη στέλνει το δικό της μήνυμα για το bullying appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα