To «ατύχημα» της Lindsay Lohan με την μαντήλα στο αεροδρόμιο- Video

12:34 22/2/2017 - Πηγή: iPop

H ηθοποιός Lindsay Lohan, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς αυτήν την φορά την σταμάτησαν…επειδή φορούσε μαντήλα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και έφερε την πολυσυζητημένη ηθοποιό σε πολύ δύσκολη θέση.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε βρετανικό talk show, ότι ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο Χίθροου, ταξιδεύοντας προς Νέα Υόρκη, την σταμάτησαν, καθώς όπως λέει φορούσε μαντήλα. Όπως, λέει όταν ο ελεγκτής είδε το διαβατήριό της και συνειδητοποίησε ποια ήταν, άρχισε

να απολογείται για την συμπεριφορά του, αλλά παράλληλα της ζήτησε να την βγάλει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain», η ηθοποιός αναρωτήθηκε πώς θα αισθανόταν κάποια άλλη γυναίκα στη θέση της, η οποία δεν θα αισθανόταν άνετα με τον να βγάλει την μαντήλα της.

Η ηθοποιός επέστρεφε από την Τουρκία, όπου πρόσφατα συνάντησε τον Πρόεδρο, Recep Tayyip Erdogan. Η ίδια επεσήμανε ότι φορούσε την μαντήλα προς ένδειξη σεβασμού απέναντι στην θρησκεία της Τουρκίας.

Πρόσφατα μάλιστα φωτογραφήθηκε να κρατάει το Κοράνι και είχε αιτιολογήσει αυτήν την κίνησή της, λέγοντας ότι έβρισκε παρηγοριά, μελετώντας το ιερό βιβλίο και τα θρησκευτικά κείμενα.

Σύμφωνα με τους βρετανικούς ταξιδιωτικούς κανονισμούς, η Lohan είχε το δικαίωμα να αρνηθεί να αφαιρέσει τη μαντήλα της, καθώς, σ΄αυτούς αναφέρεται: «Αν φοράτε καπέλα και καλύμματα κεφαλής για θρησκευτικούς ή πολιτιστικούς λόγους, μπορείτε να ζητήσετε να ελεγχθούν, χρησιμοποιώντας ένα φορητό scanner, ώστε να μην χρειάζεται να τα αφαιρέσετε».

Photo: George Pimentel/Getty Images

The post To «ατύχημα» της Lindsay Lohan με την μαντήλα στο αεροδρόμιο- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα