To DIY αντηλιακό είναι το πιο επικίνδυνο summer beauty trend

17:01 12/7/2017 - Πηγή: iPop

Το Pinterest, το YouTube, αλλά και το Instagram έχουν γεμίσει με τάσεις ομορφιάς για το Καλοκαίρι του 2017, δίνοντας έμπνευση για λαμπερό δέρμα και μεταξένια μαλλιά. Υπάρχει, όμως, ένας τομέας που πρέπει ν’ αφήσουμε στους ειδικούς και να μην πειραματιστούμε φτιάχνοντας το δικό μας DIY

προϊόν.

Αν περιπλανηθείς λίγο στο Διαδίκτυο θα βρεις πολλές συνταγές για να φτιάξεις το δικό σου DIY αντηλιακό. Σύμφωνα μ’ αυτές τις συνταγές, το οξείδιο του ψευδαργύρου, το βούτυρο shea, μερικά βασικά έλαια, η λεβάντα και ένα χαριτωμένο βάζο είναι αρκετά για να φτιάξεις το δικό σου αντηλιακό.

Όμως, ήρθε η ώρα να μάθεις τη μεγάλη αλήθεια: Τα DIY αντιηλιακά δεν λειτουργούν. Σε σχετική μελέτη που διεξήχθη, ο δερματολόγος Joel M. Cohen, προειδοποιεί ότι μια φουσκάλα απο ηλιακό έγκαυμα μεταφράζεται σε 50% αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος.

Αν χρειάζεσαι οπτικοακουστική απόδειξη ότι το DIY αντηλιακό είναι ίσως η πιο επικίνδυνη τάση ομορφιάς της καλοκαιρινής περιόδου, ρίξε μια ματιά στην Michelle of Lab Muffin Beauty Science.

Η Michelle παροτρύνει τους fans της μέσω ενός video να μην μπουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν ένα DIY αντηλιακό.

«Θα εμπιστευόσασταν μια DIY ζώνη ασφαλείας;», ρωτάει η ίδια το κοινό της.

Photo: Getty

The post To DIY αντηλιακό είναι το πιο επικίνδυνο summer beauty trend appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα