Tips για να μην αυξηθεί η μυωπία σου- Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο

19:49 3/12/2016 - Πηγή: iPop

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται το να μην αυξηθεί η μυωπία σου είναι κάτι το οποίο βρίσκεται στο χέρι σου. Τι πρέπει να κάνεις; Εμείς βρήκαμε τα πάντα και θα σου τα παρουσιάσουμε.

Τι είναι όμως, η μυωπία;

Το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού γενετικών, αλλά επίσης και περιβαλλοντικών παραγόντων που είναι ικανές να εμποδίσουν την φυσιολογική ανάπτυξη του ματιού ή και να του δημιουργήσουν προβλήματα.

Τι πρέπει να κάνεις αν δεν θες η μυωπία σου να αυξηθεί;Μην ξεχνάς τα γυαλιά σου: Όταν έχεις καταλάβει πως
αντιμετωπίζεις προβλήματα με τα μάτια σου και έχεις αγοράσει γυαλιά θα πρέπει να μην τα ξεχνάς, αλλά να τα φοράς συνεχώς. Αν τα ξεχνάς θα το καταλάβεις από τα πρώτα λεπτά πως τα πράγματα για ΄σένα θα είναι πιο δύσκολα.Μην περνάς πολλές ώρες μπροστά από την τηλεόραση: Αν έχεις μυωπία και φυσικά αν δεν θες να την αυξήσεις πρέπει να μην είσαι πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη είτε αυτή είναι τηλεόρασης είτε υπολογιστή.
Κάνε διαλείμματα: Όταν αναγκαστικά βρίσκεται πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη καλό θα ήταν να κάνεις διαλείμματα. Κλείσε για λίγα λεπτά τα μάτια σου έτσι ώστε να ξεκουραστούν και χρησιμοποίησε τεχνητά δάκρυα.

The post Tips για να μην αυξηθεί η μυωπία σου- Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα