Νεκροί και αγνοούμενοι λόγω πυρκαγιάς σε πάρτι στην πόλη Όουκλαντ της Καλιφόρνια- Videos

19:18 3/12/2016 - Πηγή: iPop

Τουλάχιστον 9 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 25 είναι οι αγνοούμενοι μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια πάρτι σε αποθήκη της πόλης Όουκλαντ στην Καλιφόρνια, όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα.

31st Ave- #oakland @KTVU @kron4news @CBSSF @abc7newsbayarea @allaboutgeorge pic.twitter.com/OecGgnuF6s

— Oakland Firefighters (@OaklandFireLive) December 3, 2016


Η επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης, Τερέζα Ντελόουτς-Ριντ, σε δηλώσεις της σημείωσε

πως οι αρχές ακόμη προσπαθούν να διακριβώσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα και χαρακτήρισε «τεράστιο» το κτίριο.

31st- pic.twitter.com/8TX6jk0iYq

— Oakland Firefighters (@OaklandFireLive) December 3, 2016

Όπως τόνισε κατέρρευσε η οροφή του, γεγονός το οποίο, όπως είπε «καθιστά δύσκολη την ανεύρεση των σορών» και σημείωσε «Η αποθήκη στη συνοικία Φρούτβειλ χρησιμοποιούνταν ως χώρος εργασίας και κατοικίας».

«Υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα αυτού του κτιρίου που δεν έχει ακόμη ερευνηθεί» δήλωσε η Ντελόουτς-Ριντ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Το Γαλλικό Πρακτορείο σημειώνεται ότι μετέδωσε πως στην αποθήκη πραγματοποιούνταν ρέιβ πάρτι στο οποίο συμμετείχαν μουσικού του συγκροτήματος Golden Donna και 70 άτομα.

Σημειώνεται πως στη σελίδα στο Facebook ανέφερε, πως 176 άτομα επρόκειτο να παραστούν στο πάρτι, ενώ 355 είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

photo:EPA/@OAKLANDFIRELIVE

The post Νεκροί και αγνοούμενοι λόγω πυρκαγιάς σε πάρτι στην πόλη Όουκλαντ της Καλιφόρνια- Videos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα