Tα μηνύματα των πολιτικών για την απώλεια του βουλευτή Ε. Μπασιάκου

18:27 17/2/2017 - Πηγή: iPop

Σε ηλικία 63 ετών έφυγε ξαφνικά απ’ την ζωή την Παρασκευή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μπασιάκος.

Οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες αναφορικά με τον θάνατό του κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Ο κ. Μπασιάκος ήταν εν ενεργεία δικηγόρος και βουλευτής, ενώ είχε διατελέσει Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του βουλευτή.

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα:

«Πληροφορήθηκα

με θλίψη τον άδικο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του και στην παράταξη που υπηρέτησε επί δεκαετίες».

Τα συλλυπητήρια του ΣΥΡΙΖΑ:

«Θλίψη για την ξαφνική απώλεια του Β. Μπασιάκου εκφράζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνοντας θερμά συλλυπητήρια στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Συγκλονισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως είναι βαθιά συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια «του φίλου και συναγωνιστή στις κοινές μάχες για την παράταξη και την πατρίδα μας».

Ο Βαγγέλης Μπασιάκος υπηρέτησε ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός των κυβερνήσεών της τα πραγματικά συμφέροντα του λαού και της χώρας μας, πιστός στις αρχές και τις αξίες που φωτίζουν και αναβαθμίζουν το δημόσιο βίο

Ο επικεφαλής της ΝΔ αναφέρει ότι ο κ. Μπασιάκος διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια, αλλά και τη μεγάλη αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βοιωτία, ενώ τιμούσε τους συμπολίτες του και τιμήθηκε επάξια από αυτούς.

Εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του Βικεντία, τον γιο του Θανάση – Αριστείδη και σε όλους τους οικείους του

Η δήλωση του Κ. Καραμανλή:

Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετώ τον στενό μου φίλο και συνεργάτη, Βαγγέλη Μπασιάκο. Υπήρξε ανιδιοτελής υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος. Αφιέρωσε τη ζωή του στη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και των ανθρώπων της. Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια

H ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Για τον αιφνίδιο θάνατο του βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ, Ευάγγελου Μπασιάκου, το ΚΚΕ εκφράζει στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια».

Το μήνυμα του Ποταμιού:

«Για τον πρόωρο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου ο οποίος πολιτεύτηκε με εντιμότητα και αξιοπρέπεια στο δημόσιο βίο, το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Σημειώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε σε ένδειξη σεβασμού «για την αδόκητη απώλεια του Β. Μπασιάκου να ματαιώσει όλες τις προγραμματισμένες για σήμερα και το Σαββατοκύριακο κομματικές εκδηλώσεις».

The post Tα μηνύματα των πολιτικών για την απώλεια του βουλευτή Ε. Μπασιάκου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα