Survivor: Θα επιστρέψει ο Μάριος; Θα δώσουν οι Διάσημοι κι άλλον παίκτη στους Μαχητές;

15:58 18/4/2017 - Πηγή: iPop

Νέες αποκαλύψεις γίνονται για την συνέχεια του Survivor, του reality που έχει καθηλώσει το ελληνικό κοινό στις οθόνες, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στο σημερινό επεισόδιο και το έκτακτο συμβούλιο!

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του ομίλου, έδωσε ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Τι να περιμένουμε απ’ το έκτακτο συμβούλιο;

Μπορεί όλοι να αγωνιούν

να μάθουν εάν ισχύει ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχωρεί οικειοθελώς απ’ το Survivor, όμως, η κα Μαραγκουδάκη δεν έκανε καμία σχετική αναφορά και περιορίστηκε να πει πως το μόνο «που μπορεί να συμβεί είναι μια ακόμη προσθήκη στους Μαχητές. Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του Μάριου».

Θα επιστρέψει ο Μάριος;

Όπως εξήγησε η κα Μαραγκουδάκη, ο Μάριος θέλει πολύ να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί απ’ την πορεία της υγείας του. Η ίδια διέψευσε τα δημοσιεύματα περί αστρονομικών ποσών που φέρεται να έχει λάβει ο Μάριος και να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Νέα δώρα όταν ενωθούν οι ομάδες

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ παράλληλα γνωστοποίησε πως μετά την ένωση των ομάδων, θα προστεθούν κι άλλα δώρα στα ήδη υπάρχοντα. Συγκεκριμένα, όταν οι παίκτες ξεκινήσουν να παίζουν ατομικά, θα υπάρχουν έπαθλα όπως ταξίδια στη Νέα Υόρκη, κονσέρτα κι αγώνες ποδοσφαίρου!

The post Survivor: Θα επιστρέψει ο Μάριος; Θα δώσουν οι Διάσημοι κι άλλον παίκτη στους Μαχητές; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα