Survivor: Έγινε το πάρτυ της ένωσης και οι παίκτες ζυγίστηκαν – Οι σοκαριστικές διαφορές στα κιλά τους

11:01 17/4/2022 - Πηγή: iPop

Πραγματοποιήθηκε το πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων στο φετινό Survivor, το βράδυ του Σαββάτου 16/04. Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο στο reality που κάθε χρόνο γιορτάζεται με επίτιμους καλεσμένους και πολύ φαγητό. Φέτος, για να απογειώσει το κέφι του πάρτυ επιλέχθηκε ο Νίκος Κουρκούλης ενώ όπως κάθε χρόνο οι παίκτες δοκίμασαν τις φωνητικές τους ικανότητες. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον σημείο της

βραδιάς ήταν όταν οι συμμετέχοντες ανέβηκαν στην ζυγαριά! Πόσα κιλά έχασαν οι παίκτες του Survivor φέτος;

Συνέβη το απίστευτο στο Survivor! Βρήκαν το μαγιό του Χρανιώτη, 4 χρόνια μετά! (Video)

Πόσα κιλά έχασαν οι παίκτες του Survivor – Τι αποκάλυψε το πάρτυ της ένωσης

Μπορεί οι παίκτες να απόλαυσαν ένα ζεστό μπάνιο, να έβαλαν τα καλά τους και να γευμάτισαν πλουσιοπάροχα στο δείπνο που ετοίμασε γι’ αυτούς ο σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, αλλά ο Γιώργος Λιανός δεν θα άφηνε την γιορτή να τελειώσει χωρίς να τους ανεβάσει στην ζυγαριά.

Οι ατέλειωτη μήνες πείνας και κακουχίας φυσικά είχαν τα αντίστοιχα αποτελέσματα στο βάρος των παικτών. Η πιο εντυπωσιακές αλλαγές παρατηρήθηκαν στους άντρες διαγωνιζώμενους των δύο ομάδων. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχασε 12 κιλά μέσα σε τρεις μόλις εβδομάδες, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης 26 κιλά. Εντυπωσιακή ήταν και η αλλαγή του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος από τα 95 έπεσε στα 77 κιλά. Η ήδη αρκετά αδύνατη Βρησηίδα Ανδριώτου η οποία μπήκε στο παιχνίδι 53 κιλά, έχει φτάσει να ζυγίζει πλέον, 44.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Survivor: Έγινε το πάρτυ της ένωσης και οι παίκτες ζυγίστηκαν – Οι σοκαριστικές διαφορές στα κιλά τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα