Το TikTok θα σου δώσει σύντομα την δυνατότητα να κάνεις dislike – Τι σηματοδοτεί η νέα προσθήκη

13:27 16/4/2022 - Πηγή: iPop

Η TikTok ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει να δοκιμάζει έναν τρόπο που δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να εντοπίζουν σχόλια που θεωρούν ότι είναι μη σχετικά ή ακατάλληλα και να τα επισημαίνουν με ένα κουμπί “Δεν μου αρέσει”. Η νέα δυνατότητα dislike στο TikTok δοκιμάζεται αυτήν τη στιγμή σε επιλεγμένες περιοχές.

Οι 2 νέες λειτουργίες του TikTok που βάζουν φωτιές στους χρήστες – Όσα πρέπει να προσέξεις

Έρχεται νέα λειτουργία dislike στο TikTok: Πώς θα
χρησιμοποιείται

Την στιγμή που ο χρήστης θα πατάει το dislike, αυτό δεν θα είναι δημόσιο και οι σχολιαστές δεν θα γίνονται ορατοί. Οι σχολιαστές και οι άλλοι χρήστες δεν θα μπορούν επίσης να δουν πόσες φορές δεν άρεσε ένα σχόλιο.

Η TikTok είπε ότι βλέπει το κουμπί dislike ως έναν τρόπο να επισημαίνουν οι χρήστες σχόλια που μπορεί να είναι ανεπιθύμητα ή που δεν έχουν νόημα στο πλαίσιο του βίντεο στο οποίο δημοσιεύονται. Η εταιρεία εξήγησε ότι το κουμπί “δεν μου αρέσει” δεν θεωρείται ως τρόπος αναφοράς σχολίων και ότι οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν την τυπική διαδικασία για την αναφορά σχολίων για παρενόχληση, ρητορική μίσους, εκφοβισμό κ.λπ.

«Ξεκινήσαμε να δοκιμάζουμε έναν τρόπο για να επιτρέπουμε σε άτομα να αναγνωρίζουν σχόλια που πιστεύουν ότι είναι άσχετα ή ακατάλληλα», ανέφερε η εταιρεία σε μια ανάρτηση σχετικά με τη νέα δοκιμή. “Αυτά τα σχόλια της κοινότητας θα προσθέσουν στο εύρος των παραγόντων που ήδη χρησιμοποιούμε για να βοηθήσουμε να διατηρήσουμε την ενότητα σχολίων σταθερά σχετική και ένα μέρος για γνήσια δέσμευση με τα βίντεο”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το TikTok θα σου δώσει σύντομα την δυνατότητα να κάνεις dislike – Τι σηματοδοτεί η νέα προσθήκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα