Survivor: Αγώνας μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας | Κανείς δεν περιμένει το έπαθλο του νικητή!

17:26 17/5/2017 - Πηγή: iPop

Μέσα στις επόμενες μέρες στο Survivor, οι παίκτες δεν θα αγωνιστούν μόνο μεταξύ τους αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα αγωνιστούν με αντίπαλο τους παίκτες του Τουρκικού Survivor. Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί καθώς κανείς δεν περιμένει αυτό το έπαθλο για τον νικητή του αγωνίσματος!

Όπως αναφέρει τουρκική ιστοσελίδα ntv. com, οι Έλληνες παίκτες του Survivor

θα ενωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Τούρκους παίκτες του αντίστοιχου «Survivor» σε ένα αγώνισμα το οποίο θα έχει ως έπαθλο ένα live με τα τραγούδια του Fedon.

Ο Ιλίτζαλι ανακοίνωσε στους παίκτες του τούρκικου «Survivor», τον αγώνα αυτόν στέλνοντας παράλληλα και πολιτικά μηνύματα:

Η περίοδος έντασης πέρασε! Μία φιλία «χτίζεται» ανάμεσα στις δύο χώρες και ο στόχος μας είναι να φέρουμε τις δύο χώρες ακόμα πιο κοντά μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι

H αποκαλυπτική φωτογραφία

To μεσημέρι της Τετάρτης ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του Survivor συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τον τραγουδιστή Fedon Rüzgari και ανάρτησαν μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του Acun Ilicali στο instagram με λεζάντα:

Στη Δομινικανή Δημοκρατία ο Fedon Rüzgari. Αυτή τη φορά η τουρκική ομάδα του survivor και η ελληνική θα ανταγωνιστούν και η νικήτρια ομάδα θα περάσει ένα διασκεδαστικό απόγευμα με τα τραγούδια του Fedon

Dominik'te Fedon rüzgarı Bu kez Türk Survivorlar ve Yunan Survivorlar yarışacak, kazanan ekip Fedon'un şarkılarıyla eğlenceli bir akşam geçirecek…

A post shared by Acun Ilıcalı (@acunilicali) on May 17, 2017 at 2:57am PDT

Fedon – lei, lei, lei

Oι δηλώσεις των παικτών του Τουρκικού Survivor

Ο Τούρκος μποξέρ, Adem Kılıçcı, από την ομάδα των «Διάσημων» στο τούρκικο «Survivor» δήλωσε την χαρά του με αυτήν την εξέλιξη:

‘Εχω πάει στην Αθήνα και αυτή θα ήταν μία ωραία πρόκληση. Πάντα βαριόμουν να αγωνίζομαι με τα ίδια άτομα. Θα ήταν ωραία να αγωνιστούμε με άλλα άτομα

Ο Furkan Kızılay, Τούρκος ηθοποιός σαπουνόπερας και τραγουδιστής από την ομάδα των «Διάσημων» τόνισε ότι:

Αυτός είναι ο αδερφός μου. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι την ένδοξη μάχη. Τον ένδοξο στρατιώτη

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά επεισόδια του Survivor, καθώς και να γνωρίσουμε τους Τούρκους παίκτες.

The post Survivor: Αγώνας μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας | Κανείς| Κανείς δεν περιμένει το έπαθλο του νικητή! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα