Σβήσε τον δίσκο των U2 από τις iOS συσκευές σου!

11:01 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να σου αρέσουν οι U2, μπορεί μία στο τόσο να βάζεις να ακούσεις τον Bono να σου λέει with or without you αλλά σου έχει σπάσει το νευρικό σύστημα με την προσθήκη του νέου δίσκου τους στο itunes σου και κατά συνέπεια σε όλες τις συσκευές σου! Επειδή και εμείς δεν χαρήκαμε ιδιαιτέρως όταν είδαμε πως είχε εγκατασταθεί παντού σαν απρόσκλητος επισκέπτης… σου έχουμε τον τρόπο να σβήσεις τον δίσκο των U2 από τις iOS συσκευές σου!

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Μπες μέσα στο music

app στο κινητό σου. Αν βλέπεις ένα συννεφάκι με το βελάκι προς τα κάτω, σημαίνει πως δεν το έχεις κάνει download. Αν, όμως, το συννεφάκι λείπει… το έχεις κατεβάσει. Μην μου άγχεσε… τράβα την οθόνη αριστερά και πάτα το μεγάλο κόκκινο κουμπί που θα εμφανιστεί για να το διαγράψεις. Συγγνώμη, αλλά θα πρέπει να το κάνεις για κάθε τραγούδι ξεχωριστά!

Στην περίπτωση που δεν έχεις κατεβάσει τα τραγούδια πρέπει απλώς να κρύψεις το άλμπουμ από τις συσκευές σου.

Πήγαινε settings>music>show all music>off. Για να το κρύψεις από το iTunes στον υπολογιστή σου, κάνε login στον λογαριασμό σου, βρες το album, πέρνα το ποντίκι πάνω από το εξώφυλλο του δίσκου και πάτα το X που θα εμφανιστεί.

The post Σβήσε τον δίσκο των U2 από τις iOS συσκευές σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα