Shonda Rhimes: Θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται λιγότερο μόνοι

15:19 1/4/2017 - Πηγή: iPop

Θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται λιγότερο μόνοι αναφέρει η γνωστή ηθοποιός Shonda Rhimes ενώ μιλάει για την εκστρατεία που εμπρόκειτο να κάνει σχετικά με την πραγματική ομορφιά που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα.

Mπορεί η Shonda Rhimes να ξεσκίζει την καρδιά σου όταν σκοτώνει ότι αγαπάς στο «Greys anatomy» , «scandal», «how to get away with murder» αλλά σε κάθε στιγμή της ζωής της ενδιαφέρεται πραγματικά να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν ότι είναι πολύτιμες και ότι αντιπροσωπεύονται!

Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν που συνεργάζεται με την Dove για

να δημιουργήσουν μία καμπάνια βασισμένη σε μικρές ταινίες υποβεβλημένες από εσένα δηλαδή «Η αληθινή γυναίκα στον κόσμο» για να επαναπροσδιορίσει πως είναι η πραγματική ομορφιά.

Eίναι μία γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι κάνει.

Στο παραπάνω video εκφράζει την άποψη της για την ομορφιά καθώς μιλάει για την καμπάνια.

Σύμφωνα με την ίδια, η ομορφιά είναι ένα άτομο στα καλύτερα του. Εγώ στην καλύτερη μου μέρα είμαι πιο όμορφη από ποτέ, σκέφτομαι όταν νιώθω υπέροχα και εργάζομαι σκληρά. Και δεν σκέφτομαι σκληρά για την γνώμη των άλλων και πως με βλέπουν. Τα ελαττώματα μου γίνονται πιο όμορφα με αυτόν τον τρόπο επειδή είναι κομμάτια μου.

Η ίδια είναι διευθύντρια της Real Productions και δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη με αυτήν την συνεργασία με την Dove καθώς θα δείξει τις αληθινές γυναίκες όπως πρέπει να είναι.

Η ίδια δήλωσε πόσο όμορφη και δυνατή γυναίκα είναι από το ξεκίνημα του Greys Anatomy οπότε ήταν η ιδανική για αυτήν την εκστρατεία.

Αυτό που την ενθουσίασε όπως δήλωσε η ίδια είναι ότι θα έβρισκαν γυναίκες και θα τις ρωτούσαν τι θεωρούν ότι είναι η ομορφιά πως την προσδιορίζουν και πότε βρήκαν τον εαυτό τους πιο όμορφο.

Έπειτα οι δύο συνεργάτες θα μετατρέψουν τις ιστορίες αυτές σε μικρές ταινίες.

Επίσης αναφέρει ότι θα αντιπροσωπεύσει κάθε είδους γυναίκας γιατί στις μέρες μας είναι δύσκολο να νιώσεις όμορφη όταν δεν βλέπεις κάποια σαν εσένα στην αγαπημένη σου σειρά η γενικά στην τηλεόραση να σε αντιπροσωπεύει.

Λέει χαρακτηριστικά ότι οι γυναίκες αυτές μέσω των ιστοριών τους θα κάνουν οποιαδήποτε γυναίκα να νιώσει όμορφη! Αυτές οι εμπειρίες θα κάνουν τις γυναίκες πιο δυνατές από ποτέ.

Η ίδια εξηγεί ότι νιώθει πιο όμορφη από ποτέ όταν είναι με τα παιδιά της, όταν κάνει μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με τους φίλους της η όταν είναι δημιουργική.

Beautiful news! I'm looking for REAL women's stories with @Dove's #RealBeauty Productions. What's yours? https://t.co/mvo4GwpfKm pic.twitter.com/FKFjqpIbWr

shonda rhimes (@shondarhimes) March 30, 2017

Σύμφωνα με την ίδια η καμπάνια αυτή είναι σημαντική καθώς θα στείλει σημαντικά μηνύματα στις γυναίκες όλου του κόσμου για την αυτοεκτίμηση και την ομορφιά. Επίσης αναφέρει ότι δεν έχει σημασία το χρώμα, η φυλή η θρησκευτική πεποίθηση και ότι όλες πρέπει να συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτό.

Το πιο ενθαρρυντικό πράγμα που μπορεί να ακούσει μία γυναίκα είναι αυτά που λέει η ίδια στον εαυτό της!

Θέλω οι άνθρωποι να νιώθουν λιγότερο μόνοι και θέλω οι γυναίκες να καταλάβουν την αξία τους και την ομορφιά τους τονίζει η ίδια.

The post Shonda Rhimes: Θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται λιγότερο μόνοι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα