Challenge Accepted! Πώς κατάφερα (;) να μακιγιαριστώ χρησιμοποιώντας ένα βραστό αυγό! | Video

15:03 1/4/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Challenge Accepted! Και για την ακρίβεια το challenge που έβαλα μόνη μου στον εαυτό μου, προλαβαίνοντας την αρχισυντάκτριά μου υπό τον φόβο ότι θα με βάλει να κάνω κάτι χειρότερο ακόμα κι απ’ το να ξεσκουριάσω μετά από έναν χρόνο (βλέπε εδώ, αν δεν κατάλαβες για τι μιλάμε!).

Ποιο ήταν το challenge αυτή την φορά; Να κάνω πλήρες μακιγιάζ χρησιμοποιώντας όχι πινέλα και σφουγγαράκι, αλλά ένα αυγό! Βραστό αυγό!

Πριν προλάβεις ν’ αηδιάσεις και μόνο στη σκέψη, πρέπει να σου πούμε πως η συγκεκριμένη μέθοδος όχι απλώς υπάρχει, αλλά είναι και το νέο hot beauty

trend στο εξωτερικό!

Η αρχή έγινε απ’ τον beauty blogger Nadi, ο οποίος με σύμμαχό του ένα βραστό αυγό, καθαρισμένο, έκανε μακιγιάζ σ’ όλο του το πρόσωπο, χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα ως επιτυχία!

My storyΠρώτος στόχος: Να βρεις το θάρρος να το κάνεις √Δεύτερος στόχος: Να βρεις το θάρρος να το κάνεις on camera √Τρίτος στόχος: Να τολμήσεις να βουτήξεις κυριολεκτικά ένα βραστό αυγό στα αγαπημένα σου καλλυντικά √

Αφού ξεπέρασα τους τρεις στόχους- προκλήσεις, ήταν όλα έτοιμα για να επιχειρήσω να μακιγιαριστώ μ’ ένα αυγό!

Οδηγίες προς ναυτιλομένους:

Βράζουμε το αυγό για 3-4 λεπτά.Το καθαρίζουμε πολύ προσεκτικά ώστε να μην δημιουργηθούν χαραγματιές στην επιφάνειά του, οι οποίες θα δυσκολέψουν το έργο μας.Διαλέγουμε τα καλλυντικά τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε.Τip!

Μην επιλέξεις προϊόντα που σου βγάζουν την πίστη για να απλωθούν με το χέρι ή σφουγγαράκι, γιατί φαντάσου με το αυγό!

Και… ξεκινάμε!

Σύμμαχός μου, τι άλλο; Το αυγό!

Τι προϊόντα χρησιμοποίησα;

Make upConcealerΠούδραΡουζΣκιέςΚραγιόν

Ναι όλα τα παραπάνω τα εφάρμοσα με το αυγό!

Η αρχή έγινε με το make up. Ευκολάκι θα πει κανείς, και η αλήθεια είναι πως ήταν το πιο εύκολο κομμάτι! Έβαλα λίγο make up στο χέρι μου και «ποτίζοντας» το αυγό μ’ αυτό εφάρμοσα make up στο πρόσωπό μου! Η αίσθηση ήταν ωραία, η εφαρμογή σχετικά εύκολη, αν εξαιρέσεις φυσικά τις εσωτερικές γωνίες που μου έβγαλαν την πίστη! Αυγό είναι αυτό τι να κάνεις, φοβάσαι και μην σπάσει!

Η συνέχεια έγινε με το concealer, το οποίο ήταν ζόρι! Μέχρι να καταφέρω να απλώσω το concealer στην περιοχή κάτω απ’ τα μάτια με το αυγό, φθάνοντας την «μύτη» του στα πιο στενά σημεία, η Μιζού (ναι ναι η μασκότ του iPop.gr, αυτό το λευκό μαλτεζάκι που φιγουράρει σε πολλά θέματά μας) είχε ήδη επωφεληθεί απ’ τα πρώτα κομματάκια αυγού που έπεφταν αβίαστα στο πάτωμα!

Τρίτο βήμα: Η πούδρα. Πιο εύκολο απ’ ό,τι φαντάζεσαι, όχι ευχάριστο, όμως, να βλέπεις την αγαπημένη σου πούδρα γεμάτη κομματάκια αυγού! Αλλά το περάσαμε κι αυτό!

Φθάνουμε στο ρουζ! Ο ορισμός του κλόουν ακούει pl;eon στο όνομά μου: Μπορεί η εφαρμογή να μην ήταν δύσκολη, όμως, πώς να το κάνουμε το ρουζ θέλει πινέλο, δεν μπορείς να το απλώσεις ομοιόμορφα μ’ ένα αυγό!

Περνάμε στις σκιές, που δεν θα σου κρύψω, με δυσκόλεψαν! Το αυγό δεν διαθέτει λεπτές κορυφές, με αποτέλεσμα η εφαρμογή της σκιάς να γίνεται βασανιστήριο! Σε συνδυασμό φυσικά με τα κομματάκια αυγού στις βλεφαρίδες, δεν το λες κι ευχάριστη εμπειρία! Βρήκα κολπάκι όμως, κι απλά έκλεισα τα μάτια απλώνοντας με την ησυχία μου τη σκιά πάνω απ’ τα βλέφαρά μου!

It’s the final countdown! Λίγα λεπτά πριν ανακοινώσω με περηφάνια ότι κατάφερα να βαφτώ μ’ ένα αυγό, κλήθηκα να απλώσω κραγιόν στα χείλη μου με το αυγό! Και δεν ήταν εύκολο! Και δηλαδή πώς τολμάει το αυγό να μου το χαλάει στο τέλος; Μια χαρά δεν τα είχαμε πάει μέχρι στιγμής; Εν πάση περιπτώσει, με λίγο ζόρι και κλάμα, τελικά i did it!

Το αποτέλεσμα

Όλως παραδόξως και χωρίς να θέλω να υπερβάλω, το make up πέτυχε (περίπου)!

Φυσικά και ένιωθα ότι μυρίζω αυγό, όπως με διαβεβαίωσαν, ωστόσο, όχι μόνο δεν μύριζα αυγό, αλλά μύριζα μόνο καλλυντικά. Φυσικά και το μακιγιάζ μου χρειάστηκε μικροδιορθωσούλες για να μπορώ να κυκλοφορήσω σαν άνθρωπος στην κοινωνία, αλλά το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω απ’ τις προσδοκίες μου!

Και σου έχουμε και ντοκουμέντο ανεπεξέργαστο εάν δεν με πιστεύεις! …Mascara δεν έβαλα… πως μπορούσα άλλωστε να βάλω με το αυγό;!;!;!;!;!;

It’s your turn! Θα το δοκιμάσεις; Περιμένουμε και τη δική σου εμπειρία!

Δες τώρα και το video του beauty blogger Nadi o οποίος έφαγε την σκόνη μας…

PS: Μείνε συντονισμένος στο iPop.gr γιατί έρχονται κι άλλα challenges που θα σε κάνουν να κλάψεις απ’ τα γέλια!

The post Challenge Accepted! Πώς κατάφερα (;) να μακιγιαριστώ χρησιμοποιώντας ένα βραστό αυγό! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα