Schulz: Στην Ελλάδα χρειάζονται επενδύσεις

10:13 11/2/2017 - Πηγή: iPop

Για τις προσπάθειες τις οποίες έχει καταβάλει η χώρα μας μίλησε ο σοσιαλδημοκράτης υποψήφιος καγκελάριος, Martin Schulz, στην εφημερίδα Bild. Ο Αξιωματούχος εστίασε στις προσπάθειες τις οποίες έχει καταβάλει η ελληνική Κυβέρνηση υπογραμμίζοντας, όμως, πως πρέπει άμεσα στη χώρα μας να γίνουν επενδύσεις.

«H ελληνική κυβέρνηση έχει καταφέρει πολλά και οι μεταρρυθμίσεις συνδέονται με σκληρές περικοπές για τους Έλληνες . Είμαι βέβαιος ότι η ελληνική οικονομία θα σταθεί τότε μόνο στα πόδια της, όταν θα γίνουν ξανά και επενδύσεις.

Αυτό το βλέπουν στο μεταξύ και όλοι οι διεθνείς εμπειρογνώμονες», είπε ο σοσιαλδημοκράτης υποψήφιος καγκελάριος, Martin Schulz.

Επίσης, ο Υποψήφιος Καγκελάριος απάντησε στο ερώτημα της εφημερίδας για την διαγραφή του ελληνικού χρέους επισημαίνοντας τον κίνδυνο της «διάσπασης της ηπείρου», η οποία, όπως υπογράμμισε «δεν είναι προς το γερμανικό συμφέρον».

Στην εφημερίδα Bild μίλησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης οποίος αναφέρθηκε στον Schulz εξηγώντας, πως έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κατανοεί τα ελληνικά προβλήματα και πόσο αναγκαία είναι μια κοινή λύση με τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης.

The post Schulz: Στην Ελλάδα χρειάζονται επενδύσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα