Και πάει η μύξα σύννεφο

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ξεσηκωθείτε σύντροφοι! Αφυπνιστείτε λαοί! Απειλούνε το Mega με μαύρο! Το Mega ναι! Αυτό το channel που το έχουν παρατημένο οι ιδιοκτήτες του, αυτό ναι! Κινδυνεύει να μείνει χωρίς φως! Black μάτζικ γούμαν!

Με το σλίπινγκ μπαγκ στο χέρι
Και πάει η μύξα σύννεφο στα social media! Μυξοκλαίνε όλοι από το πρωί και

αναμεταδίδουν τις ραγδαίες εξελίξεις. Στο ένα χέρι το πληκτρολόγιο και στο άλλο… το σλίπινγκ μπαγκ! Έτοιμοι να πάνε να ξαπλώσουνε στη Μεσογείων!

Κιθαρίτσα, καλαμάκι και Facebookι
Τι ζούμε Jesus μου και Christ μου… Δεν μας φτάνουνε τα μνημόνια που μας ανεμοστροβιλίζονται το ένα μετά το άλλο και μας έχει έρθει ζαλούρα, έχουμε και τους ψυχοπονιάρηδες journalists. Τους επαναστάτες της κατσαρόλας! Έτοιμοι να πάρουνε την κιθάρα τους και να σιγοτραγουδήσουν… Φωτίτσα, καντίνα σουβλάκι, βιντεάκι για το Facebookι και έτοιμο και το κομμάτι για καμιά εφημερίδα. Ξεσηκωθείτε σύντροφοι!

Αδιανόητο
Κόβουνε λέμε το φως στο Mega! Το οποίο δηλ είναι πέρα για πέρα… εξωφρενικό. Να σου κόβουν στις μέρες μας μια υπηρεσία… όταν δεν την πληρώνεις! Δεν έχει ξαναγίνει! Από τα απίστευτα πραγματικά που σου συμβαίνουν στην καθημερινότητα… Είπαμε, το situation σηκώνει σλίπινγκ μπαγκ, σουβλάκι καλαμάκι και κιθαρίτσα! Και μπυρόνι άφθονο!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume για σούπερ songάκι)

The post Και πάει η μύξα σύννεφο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα